fasd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 Εχουμε 5 Η/Υ σε μια dsl 1024 και θελουμε να μοιραζετε η γραμη δοκιμασαμε το Netlimiter αλλα μπορει να το σβησει ο αλλος απο το pc σκευτικα λοιπον εναν server router ειχα βρει ενα προγραμα για linux που εκανε αυτη τη δουλεια τωρα που το χρειαζομε δεν το βρησκω ομως ξερει κανεις κανενα τετιο προγραμα η καποια λυση αν εχει και link αυτο το προγραμα εκανε και μια αλλη καλη δουλεια οταν δεν χρειζοταν το internet οι αλλοι Η/Υ τοτε εδεινε ολο το bandwith σ'αυτον που το χρειαζοταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Μάρτιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αν θες κατι ευκολο και γρηγορο δοκιμασε κατι σαν το NetboZ, M0n0wall Κλπ...Ειναι standalone dedicated firewalls. Googlt it for more info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasd Μάρτιος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 firewall ?? Εγω θελω να μοιρασω την γραμη πως θα το κανω δλδ?κατεβασα το προγραμα και περιμενο μηπως δεν ειναι αυτο που ψαχνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Μάρτιος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Βασικα θες router, αλλα τα περισσοτερα λειτουργουν και σαν firewall, DNS, DHCP, κλπ κλπ.Τα 2 που σου προτεινα τα ειχα δοκιμασει και ηταν αρκετα ευκολα στο στησιμο, χωρις πολλεςαπαιτησεις απο hardware (PII@200,64 RAM) και αρκετα εως πολυ αξιοπιστα.Τωρα αν θες να στησεις ενα BSD h Linux και να βαλεις εσυ μονος σου οτι θες ειναι αλλη υποθεσηκαι πιο χρονοβορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasd Μάρτιος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 δλδ αν βαλω αυτο που μου λες μπορω να δινω 256 στον καθενα και οταν δεν ειναι κανεις μεσα να μου δινει ολο το bandwith γινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.