Kiriakos Chaldezos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2015 Καλησπερα σαςΕπειδη εχω κατασταλαξει στην Αγορα της EIZO FLEXSCAN EV2455΅ υπαρχει καποιο software για calibration η τι εχουν βαλει αλλοι για να παρω μια ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 11, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 ρώτησέ τους περί ρυθμίσεων αλλά να ξέρεις ότι η βασική χρησιμότητα του καλιμπραρίσματος είναι για να ταιριάζουν τα χρώματα μιας οθόνης με τα χρώματα ενός εκτυπωτή π.χ.Αν δεν σε ενδιαφέρει το ταίριασμα με άλλη συσκευή και το καλιμπράρισμα είναι μονάχα για να «σου αρέσουν τα χρώματα» απλώς παίξε με τις ρυθμίσεις μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiriakos Chaldezos Νοέμβριος 11, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 οχι δεν με ενδιαφερει το ταιριασμα με τον εκτυπωτη αρα θα τους ρωτησω και θα παιξω και μονος μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 11, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 Καλησπερα σας Επειδη εχω κατασταλαξει στην Αγορα της EIZO FLEXSCAN EV2455΅ υπαρχει καποιο software για calibration η τι εχουν βαλει αλλοι για να παρω μια ιδεα Και εγώ σε αυτήν κατέληξα. Όποιος την πάρει πρώτος γράφει εντυπώσεις και στέλνει μήνυμα στον άλλο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts