AMDakias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2015 Χρειαζομαι αυτο που λεω στον τιτλο γιατι πλεον δε χρειαζομαι την ταχυτητα και τη σταθεροτητα του καλωδιου μιας και εχω κοψει τα online games και κυριως εχει αρχισει να με ενοχλει το αντιαισθητικο καλωδιο που εχω τραβηξει απο το ρουτερ. Επι του θεματος, δεν εχω ξανακανει παρομοια αγορα και χρειαζομαι τη βοηθεια των ειδικων. Εχω 24ρα συνδεση και πιανω μεχρι 12-13, το ρουτερ ειναι 6-7 μετρα μακρια απο το pc και το pc τρεχει windows 10. Οσων αφορα τα χρηματα θα προτιμουσα να μην υπερβω τα 50€. Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 11, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 Γιατί ειδικά PCI/PCI-e και όχι μια USB ασύρματη κάρτα δικτύου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Νοέμβριος 11, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 Γιατί ειδικά PCI/PCI-e και όχι μια USB ασύρματη κάρτα δικτύου? Γιατι δε το σκεφτηκα καν . Ευχαριστω για την παρατηρηση! Αν εχεις να προτεινεις ποιοτικη λυση σε usb, ελευθερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 12, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 (edited) To οικονομικό http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn722n-150mbps-high-gain-wireless-n-usb-adapter-p-PER.612420 Το ακριβό http://www.e-shop.gr/tp-link-archer-t2uh-ac600-wireless-dual-band-usb-20-adapter-p-PER.612737 Αν δεις ότι η κεραία στα παραπάνω δεν σε καλύπτει μπορείς να πας σε μια τέτοια http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-ant2408c-8dbi-24ghz-indoor-omni-directional-antenna-p-PER.612393 Αν έχεις πρόβλημα με το eshop μπορείς να δεις και στο πλαίσιο ή στην m-systems. To σημαντικό είναι να καλύπτει και τα τρία παρακάτω πρότυπα IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n. μερικές φορές τα αναφέρουν και ως εξής 802.11/b/g/n. Επίσης υπάρχουν κάποια που συνδέονται με mini-USB προσοχή σε αυτό. Τέλος ψάξε και στην εταιρεία αν παρέχει drivers για windows 10. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2015 από nucleus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Νοέμβριος 12, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 Ευχαριστώ πολυ nucleus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 12, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 (edited) Αν και από ότι έχω καταλάβει είναι να σου κάτσει και η κεραιούλα, το παρακάτω που έχω πάρει από το GearBest έχει Realtek τσιπάκι και πιάνει 27-40Mbps σήμα σε απόσταση 10-12 μέτρων από το modem. Λεπτομέρειες. Το router είναι των 12€ χωρίς εξωτερική κεραία. Μεταξύ του router και της κεραιούλας παρεμβάλλονται ένας όροφος, δύο τοίχοι και μια.... ντουλάπα. SL-1504N Wireless USB 2.0 300Mbps 802.11N Network Adapter with Antenna - Black-9.42 and Free Shipping| GearBest.com Έχουν αλλάξει την περιγραφή στο Gearbest. Γράφει Ralink chipset. Αυτή που πήρα πρέπει να είναι αυτή εδώ, διαθέσιμη στο eBay New Realtek 8191 300Mbps 802.11n/g/b USB Wireless WIFI LAN Network Card Adapter | eBay Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2015 από yanni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts