panos1com Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2015 Καλησπερα ,έχω στην ακρη αυτο το ρουτερ. Θελω να ρωτησω αν υπάρχει καποιο generic firmware?Θελω να το βαλω σε συνδεση double play Forthnet που εχει username + password, δεν ειναι ...plug and play ! Γι αυτο αναρωτιομουν αν γινεται να του περασω ενα generic firmware , να φυγει αυτο της wind ... Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει ! ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 10, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2015 http://support.zte.com.cn/support/index.aspx?_re=1τέρμα κάτω γράφει sfotware release, κάνε εγγραφή και λογικά κάτι θα βρεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1com Νοέμβριος 10, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2015 Γράφτηκα , παω να πατήσω more εκει που λεει software release και μοου βγαζει : Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Νοέμβριος 11, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 Μα γιατί δεν έχω αλλάξει ποτε firmware ,και δουλεύω τα ρουτερ σε όποιον να'ναι ,δεν έχει πουθενά θέση για user/pass δηλαδή ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1com Νοέμβριος 11, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 Μα γιατί δεν έχω αλλάξει ποτε firmware ,και δουλεύω τα ρουτερ σε όποιον να'ναι ,δεν έχει πουθενά θέση για user/pass δηλαδή ;Δεν μπορω να το βρω που ειναι γαμωτο ... :/ Θα μπει σε forthnet που εχει κωδικους , δεν ειναι plug n play οπως η wind ξερω γω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 11, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 Ειχα βαλει αρκετα παλαιοτερα μαλιστα, ρουτερ της HOL για φορθνετ, και δουλεψε μια χαρα. Καπου θα λεει για να βαλεις τα username και pass που εχεις. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts