panos1com Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2015 Καλησπερα ,έχω στην ακρη αυτο το ρουτερ. Θελω να ρωτησω αν υπάρχει καποιο generic firmware?Θελω να το βαλω σε συνδεση double play Forthnet που εχει username + password, δεν ειναι ...plug and play ! Γι αυτο αναρωτιομουν αν γινεται να του περασω ενα generic firmware , να φυγει αυτο της wind ... Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει ! ευχαριστω
trendy Νοέμβριος 10, 2015 #2 Νοέμβριος 10, 2015 http://support.zte.com.cn/support/index.aspx?_re=1τέρμα κάτω γράφει sfotware release, κάνε εγγραφή και λογικά κάτι θα βρεις. 1
panos1com Νοέμβριος 10, 2015 Author #3 Νοέμβριος 10, 2015 Γράφτηκα , παω να πατήσω more εκει που λεει software release και μοου βγαζει :
das Νοέμβριος 11, 2015 #4 Νοέμβριος 11, 2015 Μα γιατί δεν έχω αλλάξει ποτε firmware ,και δουλεύω τα ρουτερ σε όποιον να'ναι ,δεν έχει πουθενά θέση για user/pass δηλαδή ;
panos1com Νοέμβριος 11, 2015 Author #5 Νοέμβριος 11, 2015 Μα γιατί δεν έχω αλλάξει ποτε firmware ,και δουλεύω τα ρουτερ σε όποιον να'ναι ,δεν έχει πουθενά θέση για user/pass δηλαδή ;Δεν μπορω να το βρω που ειναι γαμωτο ... :/ Θα μπει σε forthnet που εχει κωδικους , δεν ειναι plug n play οπως η wind ξερω γω...
tommybertsen Νοέμβριος 11, 2015 #6 Νοέμβριος 11, 2015 Ειχα βαλει αρκετα παλαιοτερα μαλιστα, ρουτερ της HOL για φορθνετ, και δουλεψε μια χαρα. Καπου θα λεει για να βαλεις τα username και pass που εχεις. .
Recommended Posts