piasonas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 γεια σας,στον καινουργιο μου εχω windows xp 64 bit την δοκιμαστικη εκδοση.εχω λοιπον μια asus α8ν sli deluxe και δεν μπορω να βρω drivers για audio,usb,other pci bridge device kai gia enan unknown device.αν εχεις καποιος ιδιο προβκημα ή ξερει κατι ας βοηθησει παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 το cd της μητρηκης δεν το εχεις?αν δεν το εχεις μπες στην ASUS και κατεβασετους drivers που θες!οσο για τα ''unknown device'' πιστευω πως παντα υπαρχουν σε ενασυστημα και δεν τρεχει τιποτα! αν δεις οτι ολα πανε καλα μη σε νοιαζει αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αν δε βρεις στο σάιτ της Asus μπες σε αυτο της nVIDIA και κατεβασε τους αναλογους nforce drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
piasonas Μάρτιος 3, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 απο το cd δεν γινεται τιποτα,θα δοκιμασω απο την nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάρτιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από piasonas [03-03-2005 08:12] γεια σας,στον καινουργιο μου εχω windows xp 64 bit την δοκιμαστικη εκδοση.εχω λοιπον μια asus α8ν sli deluxe και δεν μπορω να βρω drivers για audio,usb,other pci bridge device kai gia enan unknown device.αν εχεις καποιος ιδιο προβκημα ή ξερει κατι ας βοηθησει παρακαλω. Γιατι εβαλες τα Windows 64 bit BetaEιναι δοκιμαστικη εκδοση και εχει και προβληματα Επισης απο υποστηριξη driver ειναι ακομα φτωχο...και ουτε παιχνιδια ουτε προγραμματα εχουν βγει ακομα για να αξιοποιουν την 64 bit τεχνολογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Πηγαινε στο www.planetamd64.com και εκει θα βρεις οτι ζητας. Πρεπει να γραφτεις ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.