nosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2015 (edited) Καλησπερα...εδω και λιγο καιρο μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα να φτιαξω δικη μου μαρκα t-shirt...δεν εννοω απλα σχεδια(σταμπες) ομως αλλα δικα μου t-shirt...εδω ειναι ενα σχεδιο μου..αυτο που δεν ξερω πως να το καταφερω ειναι δειτε παραδειγμα ενα t-shirt που εφτιαξα εδω ξεκινησα με μια απλη μπλουζα και εβαλα υφασμα ραμενο απο κατω και στην καρδια εκοψα την μπλουζα κ εραψα ενα κοματι απο μεσα....η ερωτηση ειναι...πως αυτην την μπλουζα μπορω να την κανω "αντιγραφα?" Χωρις να θελω να κανω διαφημηση και συγνωμη αν δεν επιτρεπεται δεν γνωριζω...αλλα για να ξεκινησω κατι επαγγελματικο οπως αυτη εδω η μακρα που ειναι κοντα στο στυλ που θελω, τι πρεπει να κανω? Δεν πιστευω οτι το καθε κομματι γινεται ενα ενα...στελνω καπου την μπλουζα? πια ειναι η διαδικασια...ας απαντησει καποιος που γνωριζει https://www.facebook.com/Vinyl-Art-Clothing-504182409739952 αλλο ενα σχεδιο μου βημα βημα: Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 10, 2015 από nosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 10, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2015 I was here first! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 11, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 11, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 Δε το πιστευω. Ακριβως ο,τι εψαχνα. Flying V guitar σε μπλουζα! YAY Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 11, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 Νομιζω πως αν πας σε μια βιοτεχνια που φτιαχνει ρουχα με ενα πατρον και τους δωσεις παραγγελεια δεν θα εχουν προβλημα να στο φτιαξουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 12, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 Ναι αλλά δε θα έπρεπε να καταθέσεις πατέντα η κάτι για το σχέδιο? Έτσι εκτεθειμένο εδώ μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε και να το οικειοποιηθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Νοέμβριος 12, 2015 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 Σκέφτεσαι να το κάνεις αυτό επαγγελματικά; Δηλαδή να βγεις στην αγορά και να πουλάς χοντρική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 12, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 Αυτά είναι αντρικά? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 13, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 unisex or bisexual Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts