Jump to content

Ειναι καλο το build μου?

Agent94

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.Εχω εναν υπολογιστη με i5 2400,8 gb ram και σκεφτομαι να αγορασω την r9 380 4gb.Με αυτο το build μπορω να παιζω παιχνιδια σαν το ps4?Και γενικα σε τι settings θα παιζω τα νεα παιχνιδια?

Τι παιχνιδια θελεις να παιξεις?

Γενικα η απλη απαντηση σε αυτο που ρωτας ειναι "Ναι", εχει βαθος αλλα το αφηνω εκει.

Γενικα θα προτεινα 960 4GB και ας ειναι 5% χειροτερη, εχω ακουσει πολλα για την 380 και δεν την προτεινω.

Τα settings πανε αναλογα το game γενικα ομως μια 380/960 που ειναι ιδια κατηγορια ειναι στην φαση "Τα game του τωρα σε Ηigh/ultra" και για κανα χρονο ακομα, και καπου στα 2 χρονια αρχιζουμε τα medium αν κυλισουν τα πραγματα οπως συνηθιζεται.

Γενικα η ερωτησεις σου πανε με το "Ποιο game" οποτε σου απανταω σαν γενικη εικονα οτι ναι θα παιζεις τα νεα παιχνιδια και σχετικα καλα.

Αλλα αναλογα το game παραδειγμα, Battlefield 5-6 ποιο ειναι επομενο οταν βγει, θα παιζεις ξερω γω στα 50-60 FPS medium-high σε ενα χρονο απο τωρα, αλλα οταν θα εισαι online παιζει οταν θα γινονται εκρηξεις παντου να βλεπεις καποια FPS drops που καποιος που εχει σημερινο επεξεργαστη δεν θα δει, εσυ μπορει να πεφτεις απο τα 60 στα 30, αυτος θα πεφτει στα 45, τετοια φαση εννοω.

Έγινε επεξεργασία από potis
  • Like 2

Κυριος CoD θελω να παιζω σε αν ειναι δυνατον high settings με 60 fps.Δεν πιστευω να αλλαξουν πολυ οι απαιτησεις του CoD στα επομενα χρονια.

στο επομενο, μαλλον θα εχει ΜΙΝ REQ 

cpu    5820X

RAM 16gb

VGA   Fury (non X) .......

κατα πως παει το πραμα...!!!!!!    :D  :D  :D

Την αγορασα σημερα τελικα την καρτα πηγα να την βαλω στο pc και δεν εκανε boot.Εκανα uninstall drivers της παλιας nvidia αλλα τιποτα.Την πηγα πισω τελικα να δω μηπως ειχε κατι αλλα τελικα ηταν μια χαρα.Την αλλαξα τελικα με μια gtx 960 και ολα ειναι κομπλε τωρα.Μια φορα πηγα να παρω και εγω radeon και το μετανιωσα.

εε... Το τροφοδοτικο σου ποιο ειναι; Μου φαινεται περιεργο να μην κανει boot... Και ενω ηταν οπως λες μια χαρα

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen