Gakis Νοέμβριος 15, 2015 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Αν και έχω κάνει μόνο λίγους γύρους και γυρίζω στα 2 λεπτα ( ) server και password ποια είναι? Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 15, 2015 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Αν και έχω κάνει μόνο λίγους γύρους και γυρίζω στα 2 λεπτα ( ) server και password ποια είναι? Thanx για server γράψε thel και θα σου βγει - password θα γραφτεί εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 15, 2015 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 password : insect 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 15, 2015 Author #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Θοδωρής από άλλο πλανήτη!!! Ειδικά εδώ με fixed setup και ίδιο για όλους, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απόλαυσα το 1ο race με μάχες 4 ατόμων, που όμως-> Κράτησε λίγο . 10 γύροι είναι αστείο νούμερο. Μακάρι να κράταγαν 20. Αλλά -> Θέλετε reverse order και το μπάχαλο που αυτό δημιουργεί, όπως -> Να πάρω σβάρνα τον @wolves. Συγγνώμη που σου χάλασα τον 2ο αγώνα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 15, 2015 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Ωραια ηταν και σημερα. Μπραβο σε ολους. Πολυ ωραιος αγωνας.... Συγχαρητηρια στον @Thodoris1884, για τη νικη του. ΝΟΤ Να πάρω σβάρνα τον @wolves. Συγγνώμη που σου χάλασα τον 2ο αγώνα. Θεωρω οπως ειδα το replay οτι φταιω και γω. Νομιζω δεν εκανα και την καλυτερη εισοδο στην πιστα μετα την εξοδο μου.... Δεν ξερω πες και συ... Και εγω δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με το reverse grid. Στην δικια μας περιπτωση, πολυ κακο για το τιποτα. Βλεποντας και τα αποτελεσματα δεν αλλαξε και κατι σε σχεση με τον πρωτο αγωνα. Εμεις οι πισω αμεσως πισω βρεθηκαμε παλι και ειχαμε επαναληψη του πρωτου αγωνα απο πλευρας ενδιαφεροντος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Νοέμβριος 15, 2015 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Τρομερος ο πρωτος αγωνας ειδικα!Το ρεπλευ καποιος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 15, 2015 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 (edited) Εμένα μου άρεσε όπως και νά χει τώρα αν δεν θέλετε reverse grid to συζητάμε τώρα που το είδαμε. Εύγε σε όλους και φυσικά στο βάθρο άντε να πάρει και μένα λίγο η μπάλα ζω στη σκιά των alien, Kοιτάξτε σύμπτωση στους χρόνους Στο πρώτο σέκτορ είναι ακριβώς ίδιος ο χρόνος Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 15, 2015 από panosdimp 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 16, 2015 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 Μπράβο σε όλους, δυνατοί αγώνες και κυνηγητά απ' αυτά που δίνουν μπόλικη δόση αδρεναλίνης και σε κάνουν να αναζητάς την Κυριακάτικη μάζωξη με ανυπομονησία! Τρομερος ο πρωτος αγωνας ειδικα!Το ρεπλευ καποιος??? Αν δεν το βάλει κάποιος μέχρι το βραδάκι θα το αναλάβω εγώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 16, 2015 #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 μπράβο σε όλους.συγχαρητήρια.Δυστυχώς δε μπόρεσα να παίξω.είχα υποχρεώσεις.δούλεψε Τελικά το reverse grid? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris1884 Νοέμβριος 16, 2015 #110 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 Ωραίοι αγώνες. Στο πρώτο race 2-3 laps πριν το τέλος είδα τους καθρέφτες μου να γεμίζουν απειλητικά... με κυνηγούσε ο Ακης διχως αύριο Στο 2ο ψηλοέγινε πανικός και βρέθηκα να ειμαι 2ος κυνηγώντας τον Arkoudadi ο οποίος αν δεν έκανε λάθος θα τερμάτιζε πρώτος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 16, 2015 #111 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 Well done Θοδωρή για τη νίκη!Παρατηρώ θεαματική βελτίωση στις επιδόσεις και στη συμπεριφορά του συνόλου των οδηγών. Μπράβο λοιπόν και εις άλλα με υγεία! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
airfathaaaaa Νοέμβριος 16, 2015 #112 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2015 εγω θα το ξαναπω καποιος να κανει βιντεο τους αγωνες και να τους ανεβαζει καπου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 17, 2015 #113 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 Αν δεν το βάλει κάποιος μέχρι το βραδάκι θα το αναλάβω εγώ. Σόρυ Γιώργο, σε ξέχασα, ήμουν κομμάτια χτες, στείλε μου ένα μήνυμα να μην το ξαναξεχάσω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 17, 2015 #114 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 (edited) Έλα Γιώργο, ελπίζω να δουλέψει (είναι και τα δύο replay) https://mega.nz/#!M8BVjZJK φτου σου θέλει και decryption key: !ja4iUMB1cQphQdRIMPfaixG9RArhU4B3sSz-GfgsdL0 Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 17, 2015 από Aris Teidis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Νοέμβριος 17, 2015 #115 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Άρη! Θα το κατεβάσω αυριο το μεσημερι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 18, 2015 #116 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Άρη! Θα το κατεβάσω αυριο το μεσημερι!Ελπίζω να είναι ολόκληρα τα βίντεο και να μην κόπηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts