liakjim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2015 (edited) Σενάριο : Είσαι συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτων, Άυγουστος και λιώνεις στην ζέστη. Χτυπάει το τηλέφωνο. Στην άλλη γραμμή είναι αυτός ο τύπος Σε προσκαλεί στα γραφεία του Assetto Corsa στην Vallelunga. Για καλή σου τύχη, εκτός από την console edition, θα δοκιμάσεις και θα τρέξεις σε αγώνα και με πραγματικά αυτοκίνητα που "έτυχε" να έχουν εκεί γύρω, δυστυχώς χωρίς μηχανικούς άρα όπως είναι μαμά από το εργοστάσιο!!! Πάμε λοιπόν :Track : VallelungaCar : Pagani Huayra Fixed Setup fixed setup.zip Assists : Factory Fuel : 30L Tyres : Hypercar road Mechanical damage : 100% Time of track : 0900 Weather : Mid Clear Temperature : 36C Practice 60 min ώρα 21:15 Qualify 15 min ώρα 22:15 1st Race 10 laps 22:30 5' break 2nd Race 10 laps reverse order Grip 94% (green track). Τελειώνει με 100%Session transfer : 50% Σημαντικό: Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό και τον βγάλουμε εκτός του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα. Ακόμη και αν βγούμε εκτός πίστας από λάθος άλλου οδηγού, αυτό δε μας δίνει το δικαίωμα να μπούμε καρφί στην πίστα και να χαλάσουμε τον αγώνα και των υπολοίπων.Στην εκκίνηση κρατάμε ασφαλείς αποστάσεις για να προλάβουμε να φρενάρουμε μόλις δούμε τα κόκκινα φωτάκια των φρένων των εμπρός αυτοκινήτων, στη συνέχεια κρατάμε τη λωρίδα που έχουμε επιλέξει ας χάσουμε και λίγο χρόνο, είναι άδικο να χαλάσει ο αγώνας πριν καν ξεκινήσει!Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Hellicorsa Application DownloadXρήση teamspeak .Το password δίνεται από δώ η από το teamspeak η από το steam γι αυτό γίνετε όλοι φιλαράκια .Steam Community :: Group :: Assetto Corsa Greek Gatherings O 2ος αγώνας είναι με αντίστροφη σειρά από τον 1ο. Στην εκκίνηση όλοι μένουν στην θέση τους. Ο τελευταίος του 1ου αγώνα, περνάει μπροστά και περιμένει. Ακολουθεί ο προτελευταίος κ.ο.κ. και πέρνουν όλοι την θέση τους σε μονή φάλαγγα. Όταν μπουν όλοι, ξεκινάμε με 120χλμ/ώρα για ένα γύρο. Ο αγώνας ξεκινά με το που μπούμε στην τελευταία στροφή. Απαγορεύονται οι προσπεράσεις πριν την γραμμή σχηματισμού ΠΡΟΣΟΧΗ : Η θερμοκρασία των ελαστικών θα πέσει πολύ. Το αμάξι θα γλιστράει πάρα πολύ αρχικά. Όλοι οφείλουν να είναι στο teamspeak, έστω και χωρίς μικρόφωνο για σωστό συντονισμό. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 10, 2015 από liakjim 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 8, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 Μπραβο , πολυ ωραια επιλογη.Καλα εκανες που αφησες το TC γιατι ειναι πιο δυσκολο χωρις.Λιγο που το δοκιμασα εκανα 1.42.067 χωρις TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 8, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 1.42? Σε 94% grip? Αν ναι, θα βάλω βάλω πιο πολλούς γύρους. Έκανα 1.44 σε 94%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 8, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 (edited) 100% ρε συ..παντα 100 τρεχω για αρχη για να μαθω το αμαξι.Σορρυ που δε το διευκρινισα60 λιτρα ειχα36air temp9 το πρωικαι default setup (τα road tyres)TC off Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2015 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 8, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 Α ωραία. Οπότε κομπλέ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 9, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Ωραιο combo επιτελους μπηκε κ αυτο το αμαξι...και σκεφτομουνα να το βαλω εγω οταν ερθει η σειρα μου..απλα σε αλλη πιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 9, 2015 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Ωραιο combo, στην αγαπημενη μου Vallelunga Ευτυχως, κρατησε ο Δημητρης το tc, γιατι ομολογω οτι τον "φοβομουν" στο combo που θα εβαζε... Περιμενα κατι σε χωρις abs και tc με 50% grip κλπ.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 9, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Ωραιο combo, στην αγαπημενη μου Vallelunga Ευτυχως, κρατησε ο Δημητρης το tc, γιατι ομολογω οτι τον "φοβομουν" στο combo που θα εβαζε... Περιμενα κατι σε χωρις abs και tc με 50% grip κλπ.... Ναι, ο γρήγορος οδηγός θα βγάλει το TC κ θα πάει πιο γρήγορα. Το άφησα όμως ώστε όλοι να μπορούν να τρέξουν. Το ίδιο κ για το grip. Απλά έβαλα τα σωστά λάστιχα. Με αυτά το αμάξι είναι απολαυστικότατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 9, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Αντε να βραδιασει να το δουμε...Με χετε κολλησει παλιοπαιδα!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 9, 2015 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Μπράβο Jim ωραίο combo, μακάρι να καταφέρω να έρθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 9, 2015 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 (edited) liakjim ποιά πίστα την extended η την club φαντάζομαι την extended!Θέλω επίσης lap gain=πόσους γύρους για 1% αύξηση του γκριπ ,στο προηγούμενο το είχαμε 80 αλλά είχαμε και session transfer οπότε προτείνω αφού βάλαμε 0 session transfer να πάει το lap gain sto 60 τουλάχιστον, επίσης θέλουμε και track temperature (road) + διακύμανση . Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2015 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 9, 2015 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 extended Βεβαια.Αν καναμε 1.45 στην μικρη θα κρεμουσαμε τα γαντια μας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 9, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 liakjim ποιά πίστα την extended η την club φαντάζομαι την extended!Θέλω επίσης lap gain=πόσους γύρους για 1% αύξηση του γκριπ ,στο προηγούμενο το είχαμε 80 αλλά είχαμε και session transfer οπότε προτείνω αφού βάλαμε 0 session transfer να πάει το lap gain sto 60 τουλάχιστον, επίσης θέλουμε και track temperature (road) + διακύμανση . Παναγιώτη extended.Για τα άλλα συγγνώμη αλλά ΄τωρα δεν μπορώ να υπολογίσω. Απλά θα ήθελα να τελειώνει στο 100% προς στον τελευταιο γύρο με 15cars. Αν θες παίξε μπάλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 9, 2015 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 (edited) Μέχρι τις 10 θέλω να πιστεύω πως θα τον έχω έτοιμο τον σέρβερ. Τελικά βρήκα τον πολυπόθητο χρόνο και το ανέβασα για κάντε καμιά δοκιμή. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2015 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 9, 2015 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 (edited) Μέχρι τις 10 θέλω να πιστεύω πως θα τον έχω έτοιμο τον σέρβερ. Τελικά βρήκα τον πολυπόθητο χρόνο και το ανέβασα για κάντε καμιά δοκιμή. Μειωσε τα slots οσα και τα pits της πιστας! (22) Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2015 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 9, 2015 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 OK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 9, 2015 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 (edited) yeap Λοιπον , ποιος θα μπει για κανα γυρο ; @panosdimp, α να αλλαξεις και την ωρα σε 09:00 πρωινη Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2015 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 9, 2015 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 (edited) Ε ναι, μη μου χαλάς την ατμόσφαιρα!!! Παναγιώτη για δες αυτό http://www.racedepartment.com/threads/ac-grip-calculator.102318/ Αν το έκανα σωστά, μου βγάζει αυτό Άρα σωστά το έβαλες στο 60. Επίσης ελπίζω να το 'εβαλες χωρίς password, να μπει κόσμος. εδιτ Βγήκε το Fallout 4. Με χάνετε μάγκες!!! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2015 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 9, 2015 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Παιδια εχει πολυ σοβαρο θεμα η πιστα η ο σερβερ.ειναι ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ αυστηρα τα ορια της πιστας.Βγαινεις ελαχιστα και σου ακυρωνει το λαπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 9, 2015 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Ε μη βγαίνεις τότε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts