Andrewk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2015 Καλησπέρα σας,ενδιαφέρομαι για ενα monitor για το pc μου,μετά από δύο dell u2414h με έντονο bleeding είπα να δω κάποιο άλλο monitor.. Αυτά που ξεχώρισαν είναι το hp 27cw και το lg 29UM57-P ..Το hp δεν μπορώ να το βρω πουθενά Ελλάδα και η τιμή του στο amazon.de εκτοξεύτηκε στα 360+μεταφορικά...Οπότε μενει το 29αρι της lg..Σαν αρχή να πω πως η χρήση του monitor είναι κυρίως ταινίες και gaming(fps κυρίως cs go και racing)..Ή κάρτα μου είναι η gtx 960..Οπότε έχω τις εξής απορίες:1)Θα έχω θέμα με την ανεβασμένη ανάλυση στα παιχνιδια;Ποσα περίπου frames θα είμαι κάτω;;2)Οι ταινίες(480p/720p/1080p) θα φαίνονται σωστά σε 21:9??Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σε 24 ή 27 μεχρι 300ευρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Νοέμβριος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2015 Δες εδωhttp://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-vs-ultrawide-21-9-cinematic-pc-gaming Θα εχεις μια επιβαρυνση της ταξης του 30% τουλαχιστον, που σημαινει οτι η 960 δε θα αποδιδει ιδανικα. Απο την αλλη, με χαμηλομενα settings θα εισαι ενταξει, απλως να εχεις στα υποψιν οτι κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστει να αλλαξεις gpu, αν οχι τωρα, οταν βγει η επομενη γενια. Η 27CW υπαρχει αλλου φθηνα (και στο amazon.de τωρα που μιλαμε), αλλα δε ξερω κατα ποσο μπορεις να την αγορασεις με τα cc.https://geizhals.eu/hp-pavilion-27cw-j7y62aa-a1271594.html Eναλλακτικη ειναι η Dell U2515H (μεγαλυτερη αναλυση, λιγοτερο καταλληλη) και η Asus VS24AHL (αυτη ειναι καλυτερη οσον αφορα τα παιχνιδια λογω της καρτας σου, αλλα σαφως ειναι χειροτερη στις ταινιες). Εγω μαλλον θα αγοραζα την 29αρα LG και ειτε θα πουλουσα την 960 σε καλη τιμη (160-170, οσο κανει μια 950) και θα αγοραζα μια r9 390 (η gtx 970 αν δεν εχεις αρκετα δυνατο τροφοδοτικο), ειτε θα εκανα υπομονη να ξαναερθει η HP στην Ελλαδα. Αν ομως δεν εχεις τηλεοραση να βλεπεις τις ταινιες σου, παρτην οπως και να εχει και αν δεν εχεις τα χρηαμτα να ανβαθμισεις την gpu σου απλως θα κανεις υποχωρησεις στην εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts