Mustap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2005 ρε παιδια μηπως εχει παει το ματι σας καθολου στην ελλαδα το boomslang 2100 gaming mouse?για να μην αναγκαστω να το παραγγειλω απο την αλλοδαπη. εδω μονο κατι λοτζιτεκ και μαικροσοφτ εχω βρει.μονο αυτες οι δυο ερχονται στην ελλαδα? επισης εχει κανεις υποψη του που μπορω να βρω πιο ψαγμενα μαουσπαντς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Μάρτιος 22, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 μαλλον θα αναγκαστω να περιμενω για το γκευμινγκ μαους μξ518 της λοτζιτεκ που λενε θα βγει τον απριλιο.ας δουμε σε τι τιμη θα το πουλανε εδω.Α και κατι αλλο.ας διαγραψει κανεις αυτο το θρεντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Δεν υπάρχει λόγος να διαγραφεί το thread. Ειναι ενα πολύ καλό mouse αλλά με χαλάει οτι ειναι με μπαλάκι και όχι με laser η optics. Διαβαζα στα φορουμ οτι ειναι πολυ ευαίσθητο και χαλάει σχετικά ευκολα. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τη σειρά της Razer. Εχει βγάλει καινούρια πράγματα με 1600 dpi, νομίζω οτι ειναι πολύ καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Και το mx 510 της logi απο οτι εχω διαβασει σε net μια χαρα ειναι....αυτο ψηνομαι να παρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Μάρτιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Mustap [03-03-2005 03:55] επισης εχει κανεις υποψη του που μπορω να βρω πιο ψαγμενα μαουσπαντς? Πιο ψαγμένα από αυτά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάρτιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 επισης εχει κανεις υποψη του που μπορω να βρω πιο ψαγμενα μαουσπαντς? http://www.expa.hvu.nl/ajvdhek/ http://www.cabinet.gr/productdetail.php?cat=1&product=282〈=1 and my favoritehttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=178605#post178605 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Μάρτιος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 10:22] Δεν υπάρχει λόγος να διαγραφεί το thread. Ειναι ενα πολύ καλό mouse αλλά με χαλάει οτι ειναι με μπαλάκι και όχι με laser η optics. Διαβαζα στα φορουμ οτι ειναι πολυ ευαίσθητο και χαλάει σχετικά ευκολα. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τη σειρά της Razer. Εχει βγάλει καινούρια πράγματα με 1600 dpi, νομίζω οτι ειναι πολύ καλα! χμ.δεν το ειχα προσεξει οτι ειναι με μπαλακι.Τα razer τα εχω κοιταξει αλλα δεν εχω βρει ελλαδα κατι τετοιο δυστυχως(diamondback).οποτε μου μενει να περιμενω λιγο για το mx518 της logitech που αποκλειεται να μη το φερουν.(ελπιζω) οσο για το mx510 εχω ακουσει και εγω καλα λογια αλλα στην ιδια τιμη ή 3-4 ευρω παραπανω γιατι να μη περιμενεις για το νεο mx518 <<gaming>> mouse.συμφωνα με πολλα ονλαιν καταστηματα (εξωτερικου)θα το παραλαβουν 1 απριλιου. οσο για τα links αυτα ωραια ανεκδοτα. για τα steelpads υποτιθεται οτι τα φερνει το μουλτιραμα αλλα δε βλεπω τιποτα στη σελιδα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Καλές αγορές http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Μάρτιος 22, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 13:29] Καλές αγορές http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=2018 οπα.το hacshop ηταν το τελευταιο μερος που περιμενα να δω τετοιο mouse και σε καλη τιμη κιολας.thanks το τσιμπησα κιολας. thumps up στο hacshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Μάρτιος 24, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 μολις ηρθε το diamondback.τεραστια διαφορα απο το απλο οπτικαλ της λοτζιτεκ που ειχα.για οποιον σκεφτεται το mx510 καλυτερα να σκεφτει και αυτο.για 10 ευρω παραπανω οτι καλυτερο διαθετει η αγορα.το μονο αρνητικο οτι πληρωσα 6 ευρω! για μεταφορικα ,αλλα ηρθε ακριβως την επομενη μερα της πληρωμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 24, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Mustap [Σήμερα, στις 12:15] μολις ηρθε το diamondback.τεραστια διαφορα απο το απλο οπτικαλ της λοτζιτεκ που ειχα.για οποιον σκεφτεται το mx510 καλυτερα να σκεφτει και αυτο.για 10 ευρω παραπανω οτι καλυτερο διαθετει η αγορα.το μονο αρνητικο οτι πληρωσα 6 ευρω! για μεταφορικα ,αλλα ηρθε ακριβως την επομενη μερα της πληρωμης. δεν κανεις και κανενα μικρο ριβιου με φωτο να το χορτασουμε και μεις? καλοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Μάρτιος 24, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 κατι θα κανω μεσα στην επομενη εβδομαδα.ή εστω θα προσπαθησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 24, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Ποιο ποντίκι είναι αυτό που αγόρασε???? επειδή σε εμένα το λινκ δε βγάζει τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 24, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από kender Ποιο ποντίκι είναι αυτό που αγόρασε???? επειδή σε εμένα το λινκ δε βγάζει τπτ... Το Razer 1600 dpi. Δε βγαζει τιποτα γιατι τελείωσε....out of stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 24, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Ελλάδα μπορώ να το βρώ κάπου αλλού?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 24, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από kender Ελλάδα μπορώ να το βρώ κάπου αλλού?? Χμμ δε ξέρω για Ελλάδα, το overclockers το έχει αν σε ενδιαφέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 24, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Ούτε στο overclockers το έχει... τεσπα θα περιμένω να ξαναφέρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 5, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 erased Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 οι πρωτες 2 εικονες ειναι πιο σκοτεινες για να φανει καλυτερα ο φωτισμος του mouse γιατι στις πιο φωτεινες δεν φαινεται πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.