Telumetar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2015 Συνάδελφοι ,θέλω να πουλήσω τα παλιά μου πράγματα και θα ήθελα προτάσεις για τιμές .X58A-UD3R μητρική I7 930 επεξεργαστής xms 3 ddr3 6giga μνημες corsair hydro h60 ψύκτρα Όλα τα προιοντα ενοειται οτι ειναι λειτουργικότατα και έχουν όλα τα παρελκόμενα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMomus Νοέμβριος 8, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 cpu-40~mobo-40~hydro-50~ram-30~αντικειμενικη αξια εξωτερικου..κατα τη γνώμη μου γυρω στα 150(εδω μπορει να παει μεχρι 200) επειδη ειναι παλιο το socket και είναι triple channel οποτε για να αναβαθμισεις τη ram...καλυτερα οχι βασικα :Ρ (επισης δε λες αν ειναι 1600 ή 1333mhz, καθως οι δευτερες πιστευω δεν αξιζουν)Καλο hydroκαλη m/b αλλά παλιο σοκετοπότε ειναι καλο πακετο πιστευω για καποιον που δε θελει να δωσει πολλά λεφτα και δεν εχει στο νου του την αναβαθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 13, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 (edited) Ξεκινάς από 200 και βλέπεις. Αν δεν πουλήσεις κατεβαίνεις. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Νοέμβριος 14, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2015 OfftopicTelumetar δεν μπορεις να δεχθεις pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Νοέμβριος 19, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2015 Gigabyte GeForce GTX 780 Ti WindForce 3X OC reviewποσο να την αγορασω απο φιλο. ειναι 2 ετων καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts