Jump to content

Εκαψα psu και monitor help plz!!!

alGaLoRd-VK

Recommended Posts

Μάλλον πρέπει να πας όλο το πισι για rma!!:hehe: Πρέπει να το ραντίσεις με αγιασμό και άμα αρχίσει να φτύνει ρεύμα και να λιώνει τότε πήγαινε το για εξορκισμό στην εκκλησία της περιοχής σου!!

Ας γίνουμε και λίγο on topic....Τι τροφοδοτικό του είχες βάλει και στην έκανε;;’μα ήταν της μουφατεκ θα την έκανε σίγουρα απο κει....αμα θελήσεις να πάρεις άλλο κοίτα και για enermax....εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος απο τις επιδόσεις του.....;)

Αρχική απάντηση από pontium

Ας γίνουμε και λίγο on topic....Τι τροφοδοτικό του είχες βάλει και στην έκανε;;’μα ήταν της μουφατεκ θα την έκανε σίγουρα απο κει....αμα θελήσεις να πάρεις άλλο κοίτα και για enermax....εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος απο τις επιδόσεις του.....;)

Τροφοδοτικο ηταν το Tagan TG480-U01. Δε νομιζω να εφταιγε το τροφοδοτικο εγω την εκανα την μ@μ@κια. Παρεπιπτώντος ειναι στο δρόμο της επιστροφής απο το rma.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.