Jump to content

ο bill gates είναι διάβολος;

kots

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Σκεφτείτε και το άλλο όμως, πόσες φορές σας κάνουν τα ίδια τα Windows να πιστεύετε ότι μπορεί να είναι και δαιμονισμένα? Εμένα πάτνως πολλές με τόσα ανεξήγητα φαινόμενα...

Ενδιαφερο παρουσιαζουν τα σχολια απο παιδια στο φορουμ,συγκεκριμενα

Λοιπον το ονομα bill gates παει ως εξης

το bill μεταφραζεται ως βασηλιας και το gates σαν πύλη

αρα ο Βασιλιάς της π΄υλης..

βασικα στην κουφια Γη γραφει

Α=1,Β=2,Γ=3...Κ=20,Λ=30,...Ρ=100,S=200,T=300κλπ

Ετσι το μεγα θηριον =το(370)+μεγα(49)+θηριον(247)=666

Η μεγαλη στοα=η(Cool+μεγαλη(87)+στοα(571)=666

Ιαπετός(ο επικεφαλής των τιτάνων)=666

Ο Νταβέλης=ο(70)+νταβέλης(596)=666

in english

A=100,b=101,c=102,...z=125

hitler=666(107+108+119+111+104+117=666)

η λeξη murder(673)(φόνος)

κ red rum(673)(κοκκινο ρουμη=αιμα)

και ενας αλλος

Oι Πυθαγοροοι πιστευαν ότι ολα βασιζονται

στους αριθμους οτι ο κοσμος φτιάχτηκε με βαση τους αριθμουσ...

Η ελληνικη αλφαβητα δεν ειναι ετσι απλα μια αλφαβητα αλλα μια προσευση προς τον "Θεο" Ηλιο....

Με τους αριθμους μπορεις να βρεις την ουσια των πραγματων....

Oι Πυθαγοροοι πιστευαν ότι ολα βασιζονται

στους αριθμους οτι ο κοσμος φτιάχτηκε με βαση τους αριθμουσ...

Η ελληνικη αλφαβητα δεν ειναι ετσι απλα μια αλφαβητα αλλα μια προσευση προς τον "Θεο" Ηλιο....

Με τους αριθμους μπορεις να βρεις την ουσια των πραγματων....

Σωστός.Το είχα ακοούσει αυτό καιρό τώρα και δεν είναι τυχαία όλα αυτά.Είχα ακούσει πως και η Microsoft σκοπεύει στη μελλοντική ανάπτυξη Windows με βάση τα αρχαία ελληνικά!

Πάντως διαφωνώ με τα όσα λένε για τον Gates.Eίναι ο μόνος που δίνει τόσα χρήματα για έρευνες για την καταπολέμηση του καρκίνου και άλλων ασθενειών(αν θυμάμαι καλά,τα χρήματα που δίνει,είναιτο 96% του συνολικού ποσού που δίνονται για την καταπολέμηση αυτών των ασθενειών)Εκτός από το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει δικό του ίδρυμα,έχει δηλώσει πως θα διαθέσει σε λίγα χρόνια το 95% της συνολικής περιουσίας του σε ιδρύματα.Μόνο για σατανάς δε μου φαίνεται...

Ετσι το μεγα θηριον =το(370)+μεγα(49)+θηριον(247)=666

Ο Νταβέλης=ο(70)+νταβέλης(596)=666

αλλα το καλυτερο:

η λeξη murder(673)(φόνος κ red rum(673)(κοκκινο ρουμη=αιμα)

:worship: :rofl: :rofl: να στε καλα ρε παιδες γελασα με την ψυχη μου:jump:

Βοήθειααα... ο AMD Sempron μου έχει συχνότητα στα 1.666GHz... και συνεργάζεται με τα Windows μου ( το σκοτεινό λογισμικό του διαβολικού Bill Gates ) :shifty:

Τώρα φοβάμαι να κάτσω στον υπολογιστή... μην μου ανοίξει καμία πόρτα της :devil: κολάσεως :devil: .

Όοορε γέλια... :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από R@tNET

Βοήθειααα... ο AMD Sempron μου έχει συχνότητα στα 1.666GHz... και συνεργάζεται με τα Windows μου ( το σκοτεινό λογισμικό του διαβολικού Bill Gates ) :shifty:

Τώρα φοβάμαι να κάτσω στον υπολογιστή... μην μου ανοίξει καμία πόρτα της :devil: κολάσεως :devil: .

Όοορε γέλια... :hehe: :hehe: :hehe:

Φώναξε επειγόντως έναν παπά για να σου κάνει Overclocking και να σώσει τον δαιμονισμένο υπολογιστή σου!!!

jumpy.gif(click me!)

Από μικρός ψάχνομαι με τα "περίεργα" του κόσμου μας και τα μόνα βιβλία που έχει η βιβλιοθήκη/συλλογή μου είναι αυτού του είδους. Το θέμα είναι ότι αν αφήνεις τον λαό να οδηγεί τις σκέψεις του σε αλυσιδωτές αντιδράσεις χωρίς καθοδήγηση από κάποιον που ξέρει 5 πράγματα περισσότερα και ξέρει να "φρενάρει" τις παπαρολογίες, τότε αυτές παίρνουν διαστάσεις υστερικού hoax, και καταλήγουν στα mailboxes και στις συζητήσεις μας ως "αληθινα" φαινόμενα/γεγονότα.

Το να πιάσω και να κάνω copy/paste ένα ποιήμα του Καβάφη στο TheLab, δεν κάνει το TheLab αυτόματα το φόρουμ των experts στην ποίηση...

Με πιαν'ς;

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 11:28]

jumpy.gif(click me!)

Από μικρός ψάχνομαι με τα "περίεργα" του κόσμου μας και τα μόνα βιβλία που έχει η βιβλιοθήκη/συλλογή μου είναι αυτού του είδους. Το θέμα είναι ότι αν αφήνεις τον λαό να οδηγεί τις σκέψεις του σε αλυσιδωτές αντιδράσεις χωρίς καθοδήγηση από κάποιον που ξέρει 5 πράγματα περισσότερα και ξέρει να "φρενάρει" τις παπαρολογίες, τότε αυτές παίρνουν διαστάσεις υστερικού hoax, και καταλήγουν στα mailboxes και στις συζητήσεις μας ως "αληθινα" φαινόμενα/γεγονότα.

Το να πιάσω και να κάνω copy/paste ένα ποιήμα του Καβάφη στο TheLab, δεν κάνει το TheLab αυτόματα το φόρουμ των experts στην ποίηση...

Με πιαν'ς;

:clap: :clap: :clap: :clap: Έγραψες πάλι,να βάλω ένα του Ελύτη εγώ:p :p :p :p :p

Αρχική απάντηση από Santa Cruz

Eγω παλι πως εχω την εντυπωση πως εμεις οι ανθρωποι εχουμε ξεπερασει τον ιδιο τον διαολο?:getlost:

'Ωπα, πολύ βαθύ αυτό μάστορα. Δε μας χαλάς λίγο το 500άρικο;

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:10]

ρε αυτό στο allforums μου χει συμβεί κάνα 2 φορές... θέλω ψυχίατρο επειγόντως? να βγάλω τα λίνουξ? τι να κάνω πείτε μου.

Έναν γιατρό... ρε παιδιά έναν γιατρό... τον χάνουμε... :hehe: :hehe: :hehe:

Μια χαρά είσαι φίλε μου... keep walking ;)

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:10]

ρε αυτό στο allforums μου χει συμβεί κάνα 2 φορές... θέλω ψυχίατρο επειγόντως? να βγάλω τα λίνουξ? τι να κάνω πείτε μου.

Μην ανησυχείς ακόμα, είσαι σε πρώιμο στάδιο. ’μα δεις συμπτώματα που σημαίνουν ότι χειροτερεύεις (π.χ: σαν το παλικάρι στο attachment) αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια...

post-129-1416071734,7699_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Chosen

Μην ανησυχείς ακόμα, είσαι σε πρώιμο στάδιο. ’μα δεις συμπτώματα που σημαίνουν ότι χειροτερεύεις (π.χ: σαν το παλικάρι στο attachment) αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια...

Chosen ποιο ηταν το θεμα της συζητησης τους??Δεν δινεις το λινκ καλυτερα?? Οι φωτο δεν λενε τπτ...ενα σπιτι κ στο αλλο ειναι κατι σαν εκκλησια...καμια σχεση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.