morius Μάρτιος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Πο πο ανατρίχιασα,δεν ξέρω ρε παίδες πολύ παράξενο ακούγετε,ούτε ο ίδιος ο διάβολος δεν θα τα σκεφτόταν όλα αυτά :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάρτιος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Σκεφτείτε και το άλλο όμως, πόσες φορές σας κάνουν τα ίδια τα Windows να πιστεύετε ότι μπορεί να είναι και δαιμονισμένα? Εμένα πάτνως πολλές με τόσα ανεξήγητα φαινόμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάρτιος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Ενδιαφερο παρουσιαζουν τα σχολια απο παιδια στο φορουμ,συγκεκριμεναΛοιπον το ονομα bill gates παει ως εξηςτο bill μεταφραζεται ως βασηλιας και το gates σαν πύληαρα ο Βασιλιάς της π΄υλης..βασικα στην κουφια Γη γραφειΑ=1,Β=2,Γ=3...Κ=20,Λ=30,...Ρ=100,S=200,T=300κλπΕτσι το μεγα θηριον =το(370)+μεγα(49)+θηριον(247)=666Η μεγαλη στοα=η(Cool+μεγαλη(87)+στοα(571)=666Ιαπετός(ο επικεφαλής των τιτάνων)=666Ο Νταβέλης=ο(70)+νταβέλης(596)=666in englishA=100,b=101,c=102,...z=125hitler=666(107+108+119+111+104+117=666)η λeξη murder(673)(φόνος)κ red rum(673)(κοκκινο ρουμη=αιμα)και ενας αλλοςOι Πυθαγοροοι πιστευαν ότι ολα βασιζονταιστους αριθμους οτι ο κοσμος φτιάχτηκε με βαση τους αριθμουσ...Η ελληνικη αλφαβητα δεν ειναι ετσι απλα μια αλφαβητα αλλα μια προσευση προς τον "Θεο" Ηλιο....Με τους αριθμους μπορεις να βρεις την ουσια των πραγματων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Oι Πυθαγοροοι πιστευαν ότι ολα βασιζονταιστους αριθμους οτι ο κοσμος φτιάχτηκε με βαση τους αριθμουσ...Η ελληνικη αλφαβητα δεν ειναι ετσι απλα μια αλφαβητα αλλα μια προσευση προς τον "Θεο" Ηλιο....Με τους αριθμους μπορεις να βρεις την ουσια των πραγματων.... Σωστός.Το είχα ακοούσει αυτό καιρό τώρα και δεν είναι τυχαία όλα αυτά.Είχα ακούσει πως και η Microsoft σκοπεύει στη μελλοντική ανάπτυξη Windows με βάση τα αρχαία ελληνικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Μάρτιος 3, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Kαντε ρε ενα ποστ στις "καρτες γραφικων" να ξεκολλησουν απο τον αριθμο 666 !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 3, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Πάντως διαφωνώ με τα όσα λένε για τον Gates.Eίναι ο μόνος που δίνει τόσα χρήματα για έρευνες για την καταπολέμηση του καρκίνου και άλλων ασθενειών(αν θυμάμαι καλά,τα χρήματα που δίνει,είναιτο 96% του συνολικού ποσού που δίνονται για την καταπολέμηση αυτών των ασθενειών)Εκτός από το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει δικό του ίδρυμα,έχει δηλώσει πως θα διαθέσει σε λίγα χρόνια το 95% της συνολικής περιουσίας του σε ιδρύματα.Μόνο για σατανάς δε μου φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Μάρτιος 3, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Ετσι το μεγα θηριον =το(370)+μεγα(49)+θηριον(247)=666Ο Νταβέλης=ο(70)+νταβέλης(596)=666 αλλα το καλυτερο: η λeξη murder(673)(φόνος κ red rum(673)(κοκκινο ρουμη=αιμα) :worship: :rofl: να στε καλα ρε παιδες γελασα με την ψυχη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 3, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Βοήθειααα... ο AMD Sempron μου έχει συχνότητα στα 1.666GHz... και συνεργάζεται με τα Windows μου ( το σκοτεινό λογισμικό του διαβολικού Bill Gates ) Τώρα φοβάμαι να κάτσω στον υπολογιστή... μην μου ανοίξει καμία πόρτα της :devil: κολάσεως :devil: . Όοορε γέλια... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Μάρτιος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Βοήθειααα... ο AMD Sempron μου έχει συχνότητα στα 1.666GHz... και συνεργάζεται με τα Windows μου ( το σκοτεινό λογισμικό του διαβολικού Bill Gates ) Τώρα φοβάμαι να κάτσω στον υπολογιστή... μην μου ανοίξει καμία πόρτα της :devil: κολάσεως :devil: . Όοορε γέλια... :hehe: Φώναξε επειγόντως έναν παπά για να σου κάνει Overclocking και να σώσει τον δαιμονισμένο υπολογιστή σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Μάρτιος 4, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Chosen γιατί γράφεις ότι όλα όσα λέει το άλυτο είναι καραγκιοζιλίκια?είδες τίποτε άλλο που σε έκανε να το πεις αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 4, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 (click me!) Από μικρός ψάχνομαι με τα "περίεργα" του κόσμου μας και τα μόνα βιβλία που έχει η βιβλιοθήκη/συλλογή μου είναι αυτού του είδους. Το θέμα είναι ότι αν αφήνεις τον λαό να οδηγεί τις σκέψεις του σε αλυσιδωτές αντιδράσεις χωρίς καθοδήγηση από κάποιον που ξέρει 5 πράγματα περισσότερα και ξέρει να "φρενάρει" τις παπαρολογίες, τότε αυτές παίρνουν διαστάσεις υστερικού hoax, και καταλήγουν στα mailboxes και στις συζητήσεις μας ως "αληθινα" φαινόμενα/γεγονότα. Το να πιάσω και να κάνω copy/paste ένα ποιήμα του Καβάφη στο TheLab, δεν κάνει το TheLab αυτόματα το φόρουμ των experts στην ποίηση... Με πιαν'ς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 4, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 11:28] (click me!) Από μικρός ψάχνομαι με τα "περίεργα" του κόσμου μας και τα μόνα βιβλία που έχει η βιβλιοθήκη/συλλογή μου είναι αυτού του είδους. Το θέμα είναι ότι αν αφήνεις τον λαό να οδηγεί τις σκέψεις του σε αλυσιδωτές αντιδράσεις χωρίς καθοδήγηση από κάποιον που ξέρει 5 πράγματα περισσότερα και ξέρει να "φρενάρει" τις παπαρολογίες, τότε αυτές παίρνουν διαστάσεις υστερικού hoax, και καταλήγουν στα mailboxes και στις συζητήσεις μας ως "αληθινα" φαινόμενα/γεγονότα. Το να πιάσω και να κάνω copy/paste ένα ποιήμα του Καβάφη στο TheLab, δεν κάνει το TheLab αυτόματα το φόρουμ των experts στην ποίηση... Με πιαν'ς; :clap: :clap: :clap: :clap: Έγραψες πάλι,να βάλω ένα του Ελύτη εγώ :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Cruz Μάρτιος 5, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Eγω παλι πως εχω την εντυπωση πως εμεις οι ανθρωποι εχουμε ξεπερασει τον ιδιο τον διαολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 5, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 χμ... Εμενα μου έλεγε ενας θεοσεβούμενος οτι τους ιους τους βάζει ο εξω απο εδώ. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 5, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Santa Cruz Eγω παλι πως εχω την εντυπωση πως εμεις οι ανθρωποι εχουμε ξεπερασει τον ιδιο τον διαολο? 'Ωπα, πολύ βαθύ αυτό μάστορα. Δε μας χαλάς λίγο το 500άρικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 5, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 ρε αυτό στο allforums μου χει συμβεί κάνα 2 φορές... θέλω ψυχίατρο επειγόντως? να βγάλω τα λίνουξ? τι να κάνω πείτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 5, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:10] ρε αυτό στο allforums μου χει συμβεί κάνα 2 φορές... θέλω ψυχίατρο επειγόντως? να βγάλω τα λίνουξ? τι να κάνω πείτε μου. Έναν γιατρό... ρε παιδιά έναν γιατρό... τον χάνουμε... :hehe: Μια χαρά είσαι φίλε μου... keep walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 5, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:10] ρε αυτό στο allforums μου χει συμβεί κάνα 2 φορές... θέλω ψυχίατρο επειγόντως? να βγάλω τα λίνουξ? τι να κάνω πείτε μου. Μην ανησυχείς ακόμα, είσαι σε πρώιμο στάδιο. ’μα δεις συμπτώματα που σημαίνουν ότι χειροτερεύεις (π.χ: σαν το παλικάρι στο attachment) αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 5, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Μην ανησυχείς ακόμα, είσαι σε πρώιμο στάδιο. ’μα δεις συμπτώματα που σημαίνουν ότι χειροτερεύεις (π.χ: σαν το παλικάρι στο attachment) αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια... Chosen ποιο ηταν το θεμα της συζητησης τους??Δεν δινεις το λινκ καλυτερα?? Οι φωτο δεν λενε τπτ...ενα σπιτι κ στο αλλο ειναι κατι σαν εκκλησια...καμια σχεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 5, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Το θέμα δεν είναι το θέμα συζήτησης, το θέμα είναι: πόσο συχνά συναντάτε άτομα που δίνουν username/pass σε public forum στο internet; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.