ripmachine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2015 (edited) Καλησπερα στην παρεα! Εχω εδω και καμποσο καιρο το Corsair Carbide 500R που δεν μου εχει βγαλει ποτε ουτε ενα προβλημα (εκτος απο ενα θεματακι με το power on αλλα αυτο μαλλον ειναι θεμα του τροφοδοτικου). Με εχει βολεψει παρα πολυ και το εχω αγαπησει. Τις προαλλες που χαζευα, επεσε στο ματι μου το Corsair Carbide Air 540 και μου εκανε αρκετα καλη εντυπωση, κυριως λογω σχηματος-μεγεθους και ομορφιας... υποκειμενικα παντα Μην τα πολυλογω ειμαι σε ενα διλημμα γιατι παιζει το Air να με βολεψει περισσοτερο λογω χωροταξικου σχεδιασμου Τι μου προτεινετε? Εσεις στη θεση μου θα κανατε την αλλαγη? Θεωρειτε το ενα καλυτερο απο το αλλο? Ευχαριστω πολυ! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2015 από ripmachine Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 6, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Οχι, το 500R αν και σχετικά παλιό κουτί, είναι μια χαρά άριστο και όμορφο ( ειδικά άμα έχεις και με το άσπρο χρώμα ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripmachine Νοέμβριος 6, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 (edited) Οντως το ασπρο εχω! Κι αλλες προτασεις ευπροσδεκτες... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2015 από ripmachine Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 6, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Σε βολευει κυβος για καποιο συγκεκριμενο λογο; Αλλες προτασεις, ειναι το fractal define r5 (με παραθυρο ή χωρις) , απο εμενα! Εξαρταται βασικα και απο το συστημα σου , το τι χωρους θες να εχει μεσα, τι απαιτησεις εχεις απο το κουτι εμφανισιακα. Για μενα ειναι πανεμορφο το φρακταλ, καθως και το ενθου που εχω στην κατοχη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 6, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 (edited) Αυτό που σκέφτεσαι είναι κύβος όπως σωστά είπε ο tommy και δεν έχει σχέση με τα κλασσικά κουτιά. Η γνώμη μου είναι ότι τέτοια κουτιά πρέπει να δεις από κοντά. Αλλά επειδή θέτεις θέμα χωροταξικό θα πρέπει να αναφέρεις πως είναι χώρος σου και τις διαστάσεις του, ή καλύτερα να έδειχνες μια φωτό. Εμφανισιακά πάντως το 540 φαίνεται κουκλί. Μάλιστα αφού έχεις αγαπήσει το υπάρχον κουτί σκέψου το καλά μην μετανιώσεις για την επιλογή σου. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripmachine Νοέμβριος 18, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη που απείχα τόσο καιρό από το thread αλλά δεν προλάβαινα να ασχοληθώ. Το 540 το είδα όντως από κοντά και είναι πολύ όμορφο αλλά όχι τόσο κοντό σε ύψος όσο το περίμενα και θα με βόλευε. Συνεπώς το θέμα δεν είναι χωροταξικό, απλά θέμα διαφορετικού στυλ κουτιού. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και επειδή είμαι πολύ ικανοποιημενος από το Carbide αποφάσισα να μην το αλλάξω και να αφήσω τα πράγματα όπως έχουν. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον το βαρεθώ θα το ξανασκεφτώ. Παρ' όλα αυτά σας ευχαριστώ όλους σας για τις άμεσες απαντήσεις σας! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 18, 2015 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 Άλλαξες γνώμη όταν το είδες από κοντά? Αν επιτρέπεται που το είδες? Σε κάτάστημα(και σε ποιο?) ή σε γνωστό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripmachine Νοέμβριος 18, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 Απλα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζε να μπω σε ολο αυτο τον κοπο να αλλαζω κουτια μονο και μονο για το διαφορετικο στυλ, δεν ηταν οτι δε μου αρεσε το Air..Το πετυχα τελειως κατα τυχη στο πλαισιο της αργυρουπολης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Φεβρουάριος 11, 2016 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2016 Είμαι κάτοχος του 540 και πάρα πολύ ικανοποιημένος, χρειάστηκε απλά να του αγοράσω έξτρα φίλτρα για την σκόνη γιατί ήτανε λιγάκι τσίπηδες εκεί στην Corsair. Βέβαια τώρα ζαχαρώνω κάπως το Core x9 της Thermalatke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts