nikonick Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2015 καλησπέρα σε όλους, είμαι στο ψάξιμο ενός εκτυπωτή για εκτύπωση πάνω σε cd's / dvd's δεν ξέρω εάν ο epson expression photo xp-55 από eshop κύπρο είναι καλή επιλογή http://www.eshopcy.com.cy/ektypotis-epson-expression-photo-xp-55-wifi-p-PER.404101 επίσης δεν ξέρω εάν το κόστος εκτύπωσης είναι ψιλό όπως συμβαίνει σχεδόν με όλους τους inkjet εκτυπωτές δεν ξέρω εάν η εκτύπωσης πάνω στο cd αντέχει γιατί έχω δει cd's μετά από κάποια παιξίματα να χαλάει η εκτύπωσης έχω ακούσει κάτι για thermal printers αλλα δεν ξέρω τίποτα πιθανή ποσότητα εκτύπωσης γύρο στα 85 cd's Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 6, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 (edited) Εγω παλια εκανα καταπληκτικη δουλεια με LightScribe Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2015 από Herc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Νοέμβριος 8, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 φιλε herc σε καλημερίζω, ναι, το writer μου είναι lightscribe (samsung dvdrw) αλλα από τι έχω μάθει παίρνει πολλή ώρα το τύπωμα πάνω στο cd,, θες ειδικά cd's/dvd's που είναι πιο ακριβά και εάν θα κανεις και κάποια ποσότητα το κόστος πάει πάνω αλλα το πιο σοβαρό είναι ότι μειώνεται κατά πολύ η διάρκεια ζωής του writer όντως το τύπωμα lightscribe είναι καλο αλλα δεν κάνει για για την περίπτωση μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts