Jump to content

Προβλημα με την εγκατάσταση προγραμμάτων στα xp

am965

Recommended Posts

Guys μια βοήθεια γιατί τα νεύρα μου πάνε να σπάσουν!!!Έχω ένα πρόβλημα που λογικά θα έχει ξαναπαντηθεί.Όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω διάφορα προγράμματα και για να είμαι πιο σαφής τα προγράμματα του σκάνερ μου τα setups δεν τρέχουν!Πατάω στο εικονίδιο και τίποτα δεν γινεται!Σαν να μην το πάτησα!Τα προγράμματα δουλεύουν βέβαια σε άλλα pc καθώς τα χω τεστάρει...

Μάλλον το φορμάτ είναι η εν δυνάμει πιο εύκολη λύση (για σκέψου το troybleshooting πόσες ώρες μπορεί να σου πάρει?)

Για το συγκεκριμένο ζήτημα έτσι?

Βασικά κοίτα μήπως πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα τους οδηγούς και μετά να βάλεις το σκάνερ

service pack 2 εχω βάλει αν και αυτό για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ στα προγράμματα του σκανερ μου το κάνει...όλα τα αλλα τα τρέχει κανονικά!PENTIUM4 3.0Ghz,Motherboard px915P,geforce xpress...Ωχ!πρέπει να γευτώ ένα φορμάρισμα ε?

θα προτεινα ενα φορματ.αλλα ειναι πολυ περιεργο που το προβλημα εμφανιζεται μονο στα συγκεκριμενα σεταπ.εμενα ηταν γενικο προβλημα.περιμενε λιγο μηπως καποιος εχει αλλη λυση.

δεν ξέρω αν κανείς είχε προσέξει ένα προηγούμενο θέμα που είχα βάλει παλιότερα για το προηγούμενό μου σκανερ...που μου βγαζε τα ίδια...Θα κάνω τώρα μια προσπάθεια να ξαναβάλω τα xp μπας και γίνει κάτι...προσπαθώ να αποφύγω το format γιατί αντί για troubleshooting θα μου πάρει 1 ώρα να κάνω backup τα αρχεία που θέλω....

Μα το SP2 δεν πειραζει το autoexec.nt, εγω δεν παρατηρησα καποια διαφορα σε σχεση με το sp1 και χωρις sp!

Ισως ειχες προσθεσει κατι?

Δεν μου φαινεται λογικη εξηγηση παντως...

Να πω κι εγώ κάτι που μου είχε συμβεί σχετικό με το θέμα.Σε ένα setup που

προσπαθούσα να κάνω δεν το έκανε με τίποτα από την επιφάνεια εργασίας.

Χύμα στο δίσκο το έκανε κανονικά (σε XP).

Περίεργο κι όμως αληθινό.

Η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να διορθωθεί το αρχείο που επηρεάζει-μπλοκάρει το σύστημα να τρέχει τα setups!Το θέμα είναι κάποιο καλό παιδί να βρει αυτό το μπιπ αρχείο... :)

Για να βοηθήσω λιγάκι την κατάσταση οφείλω να σας πω ότι υπάρχει και κάτι άλλο κουλό...Όταν μπαίνω κανονικά στα windows και βάζω να τρέξω ένα παιχνίδι,πρώτα δεν ανταποκρίνεται και αφού το κλείσω από το task manager μια φορά και το ξανατρέξω παίζει σαν να μην τρέχει τίποτα!Κάτι πρέπει να κλείνει μαζί με την πρώτη φορά που κλείνω την εφαρμογή ενός παιχνιδιού...

αξιόπιστο λειτουργικό... ό,τι και να πω θα γίνω κακός, και δε θέλω:)

πάντως ξαναχτύπα 1 φορμάτ γιατί δεν σου χει κάτσει πολύ καλά η εγκατάσταση.

σοβαρά τώρα:

έχεις μάλλον πρόβλημα με κάποια εγκατάσταση που έχει κολλήσει. ίσως φταίνε τίποτα logs που κρατάει ο installer, δεν ξέρω. δοκίμασε να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση που σου έχει αποτύχει.

είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα pc φίλου που έφτιαχνα με το software του scanner του (scanjet 4300).

Απ'ότι φαίνεται το format δεν παίζει να το αποφύγω...Μια τελευταία βοήθεια θέλω...Επειδή είμαι ένας θνητός χρήστης modem και καταλαβαίνεις πόσες ώρες θα μου πάρουν μετα τα updates,πώς μπορώ να αποθηκεύσω τα updates που ήδη έχω εγκαταστήσει στα xp?

Αφου μπουταρει το μηχανημα ανοιξε τον task manager και δες ποσο χρηση του cpu γινεται, αν εχεις μονιμα 100% απλα καποιο αρχειο ειναι κολλημενο και εκει ειναι το προβλημα σου, πηγαινε στα process και δες ποιο ειναι αυτο, σημειωσε το, κλειστο και πηγαινε στο msconfig (απο το run) Και βαλτο να μην εκκινει με τα win....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.