kataraman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2015 Καλημερα ειμαι σε αναζητηση καρτας γραφικων με οριο τα 200 εως 220 ταβανι ευρω...ειμαι περιστασιακος Gamer και στην υπογραφη μου φαινεται τα χαρακτηριστικα απο το pc μου.Εχω μπερδευτει με τοσα συγκριτικα και review με καρτες και χαρακτηριστικα...Αποσο βλεπω στα λευτα μου βρισκω R9 380 το θεμα ειναι ποιας εταιριας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Νοέμβριος 5, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Sapphire Nitro R9 380 4GB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Νοέμβριος 5, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Την εχεις δουλεψει αυτη την καρτα???ελπιζω να μην γκαζωνουν πολυ τα ανεμηστηρακια μεχρι στιγμης με την gigabyte που ειχα απο φασαρια ειμουν στο ελαχιστο εως καθολου μπορω να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kataraman Νοέμβριος 13, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 Κανεις αλλος αποψη επι του θεματος???Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Νοέμβριος 13, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 (edited) Εχω την Gigabyte R9 380 4G. πολυ δυνατη καρτα,και αθορυβη! Ειμαι πολυ ικανοποιημενος. δοξα τον θεο Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2015 από valantismp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts