Jump to content

βοηθεια!!

grgnik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω κανει σε ορισμενους φιλους μου φορματ με την δικια μου οθονη μια sony e100.οταν ομως τον συνδεουν στην δικια τους μετα ,ενω ο υπολογιστης δουλευει η οθονη τους δεν δειχνει παρα μονο το λαμπακι αναβοσβηνει. ξερει κανεις καμια λυση?

• 2 weeks later...

δεν νομιζω να φταιει η δικη σου οθονη! δηλαδη αν ειχες μια οθονη και μετα για καποιο

λογο την αλλαξεις δεν θα σου παιζει η καινουρια? αν κανεις clear στο cmos?

μπορει να ειναι και βλακεια!

Αποκλείεται να φταίει η οθόνη σου. μην τρελαθούμε

Τι δηλαδή μόνο με την δικιά σου ανάβει

Για σύνδεσε το δικό σου Pc με την δικια του οθόνη να δούμε.

Βασικά άλλαξε τον τιτλο του thread γιατι το σκέτο βοήθεια δεν λέει τίποτα

ναι!καλυτερα αλλαξε τον τιτλο για να απαντησουν περισσοτεροι!

μερικοι βλεπουν τη λεξη ''βοηθεια'' και δεν κανουν καν τον

κοπο να μπουν να δουν τι λεει!

Αν δοκιμάσεις να χαμηλώσεις ανάλυση και Mhz?

Δεν ανοίγει ούτε στη φάση που μπουτάρει το BIOS?

Μάλλον αυτό που λέει ο power γίνεται, στην δική σου είχες μεγαλύτερη ανάλυση/refresh rate από αυτά που αντέχουν οι οθόνες των φίλων σου.

Ρώτησέ τους όταν ανάβουν τον υπολογιστή, αν έχουν πληροφορίες στην οθόνη και την χάνουν μετά.

παιδια ρωτησα τεχνικο και μου ειπε οτι πιθανον φταιει η αναλυση.ευχαριστω για τισ απαντησεις

Αρχική απάντηση από grgnik

παιδια ρωτησα τεχνικο και μου ειπε οτι πιθανον φταιει η αναλυση.ευχαριστω για τισ απαντησεις

Μπες σε safe mode(F8 στην εκκινηση) και αλλαξε την συχνότητα σε 60 HZ...μετα δες την υποστηριζει η οθονη του φιλου σου και βαλε την μεγαλυτερη τιμη...

την λώρα του Boot πατα F8 και μπες σε safe mode. αλλαξε ανάλυση σε 800χ600 και κανε restart. λογικα το προβλημα τελείωσε.

Αρχική απάντηση από ison

Μπες σε safe mode(F8 στην εκκινηση) και αλλαξε την συχνότητα σε 60 HZ...μετα δες την υποστηριζει η οθονη του φιλου σου και βαλε την μεγαλυτερη τιμη...

Αρχική απάντηση από [pan]oc

την λώρα του Boot πατα F8 και μπες σε safe mode. αλλαξε ανάλυση σε 800χ600 και κανε restart. λογικα το προβλημα τελείωσε.

Βρειτε τις διαφορες...:p:P:P:P:P

ελα το έγραφα την ώρα που μόλις είχε απαντήσει το άλλο παιδί και δε το πήρα πρέφα...

....και την επομενη φορα κανε τον κοπο πριν κλεισεις τον υ/η μετα το 'σεταρισμα' μπες στον device manager και κατηργησε την οθονη ;)

Αρχική απάντηση από [pan]oc [Χθες, στις 00:47]

αυτο το εκανα αλλα για καποιο λογο ενω παταω εφρμογη δεν κρατει τις νεες ρυθμισεις(800Χ600)

Αρχική απάντηση από makio

....και την επομενη φορα κανε τον κοπο πριν κλεισεις τον υ/η μετα το 'σεταρισμα' μπες στον device manager και κατηργησε την οθονη ;)

σωστος!!μετα το format σκεφτηκα!!

Αρχική απάντηση από [pan]oc

ελα το έγραφα την ώρα που μόλις είχε απαντήσει το άλλο παιδί και δε το πήρα πρέφα...

ΟΚ μαν χιουμορακι εκανα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.