Barbarian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 Παιδιά έχω την ASUS 5700,και διαπίστωσα ότι το cooler τις κάνει τεράστιο θόρυβο. Υπάρχει τρόπος χωρίς να το αλλάξω COOLER KAI FUN να μειώσω τις στροφές? Aμα βγάλω το fun και αφήσω μονο cooler θα έχω πρόβλημα?
Qlim4X Μάρτιος 2, 2005 #2 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Barbarian Παιδιά έχω την ASUS 5700,και διαπίστωσα ότι το cooler τις κάνει τεράστιο θόρυβο. Υπάρχει τρόπος χωρίς να το αλλάξω COOLER KAI FUN να μειώσω τις στροφές? Aμα βγάλω το fun και αφήσω μονο cooler θα έχω πρόβλημα? στιλε μια φοτο τις να δουμε και να σου προτινουμε ιδεες
Ilias83 Μάρτιος 2, 2005 #3 Μάρτιος 2, 2005 Φίλε Barbarian, αν βγάλεις το cooler τι πιστεύεις εσύ;Οτι δεν θα έχεις πρόβλημα...Η εταιρία έβγαλε cooler της καρτούλας μαζί με το ανεμιστηράκι για κάποιο λόγο...Προφανώς γιατί η ψυκτρούλα δεν ήταν αρκετή για να ψύξει την κάρτα...Αν θέλεις λιγότερο θόρυβο ή πηγαίνεις σε ένα άλλο λιγότερο θορυβώδες cooler ή ψάχνεις και βρίσκεις τα specs του ανεμιστήρα σου ωστε να τον αντικαταστήσεις με κάι ίδιας ή μεγαλύτερης ροής, αλλά με λιγότερο θόρυβο...
Barbarian Μάρτιος 2, 2005 Author #4 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr στιλε μια φοτο τις να δουμε και να σου προτινουμε ιδεες
Barbarian Μάρτιος 2, 2005 Author #5 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Φίλε Barbarian, αν βγάλεις το cooler τι πιστεύεις εσύ;Οτι δεν θα έχεις πρόβλημα...Η εταιρία έβγαλε cooler της καρτούλας μαζί με το ανεμιστηράκι για κάποιο λόγο...Προφανώς γιατί η ψυκτρούλα δεν ήταν αρκετή για να ψύξει την κάρτα...Αν θέλεις λιγότερο θόρυβο ή πηγαίνεις σε ένα άλλο λιγότερο θορυβώδες cooler ή ψάχνεις και βρίσκεις τα specs του ανεμιστήρα σου ωστε να τον αντικαταστήσεις με κάι ίδιας ή μεγαλύτερης ροής, αλλά με λιγότερο θόρυβο... Κοίτα φιλε, όταν κάνω sleep mode το pc μου το cooler σταματα τις vga. Μετά άμα το επαναφέρω σε normal mode το cooler παραμένει off. Θερμοκρασία γύρο στους 40-45 βαθμούς χωρίς cooler on.
gto234 Μάρτιος 2, 2005 #6 Μάρτιος 2, 2005 Βγάλε το ανεμιστηράκι και στήριξε απο κάτω από την κάρτα ένα 8ρι fan στα 7volt και θα ησυχάσεις.Εγώ αυτό έκανα.Το στήριξα σε 4 μπατοννέτες σαν ένα ανεμιστηράκι με πόδια φαντάσου το.
Qlim4X Μάρτιος 2, 2005 #7 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Barbarian Παιδιά έχω την ASUS 5700,και διαπίστωσα ότι το cooler τις κάνει τεράστιο θόρυβο. Υπάρχει τρόπος χωρίς να το αλλάξω COOLER KAI FUN να μειώσω τις στροφές? Aμα βγάλω το fun και αφήσω μονο cooler θα έχω πρόβλημα? ακου να δεις. εχουμε τιν ιδια καρτα ακριβος. θα παρεις απο την articcooling το nvsilencer1 και απο τιν thermaltake τα copper ddr coolers. και θα τα βαλεις πανο με αποτελεσμα να εχεις χαμιλοτερι θερμοκρασια στην καρτα γραφικον και στην gpu αλλα και στις μνημες . αποτελεσμα ο μισως θορυβος γυρο στα 19-21 db σχεδον δεν θα το ακους.αλλα και θα την κλοκαρεις να παει πολυ ψιλα. αυτα απο εμενα
Qlim4X Μάρτιος 2, 2005 #8 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Barbarian Κοίτα φιλε, όταν κάνω sleep mode το pc μου το cooler σταματα τις vga. Μετά άμα το επαναφέρω σε normal mode το cooler παραμένει off. Θερμοκρασία γύρο στους 40-45 βαθμούς χωρίς cooler on. αυτη η θερμοκρασια που λες ειναι σε 2D περιβαλον στο 3D διλαδι παιχνιδια θα χτυπαει πανω απο 100αρια κατα 100%
Qlim4X Μάρτιος 2, 2005 #9 Μάρτιος 2, 2005 ακου και κατι αλλο αν θες να μιοσεις το θορυβο στο ελαχιστο μην σου πω στο καθολου.ξυλοσε το ανεμιστιρακι και κανε underclock στην καρτα οσο παειαπο 425gpu & 500 memoryκατεβασε σε 300 & 350 και αν θες και ποιο κατο
Qlim4X Μάρτιος 2, 2005 #12 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ακου να δεις.εχουμε τιν ιδια καρτα ακριβος.θα παρεις απο την articcooling το nvsilencer1 και απο τιν thermaltake τα copper ddr coolers.και θα τα βαλεις πανο με αποτελεσμα να εχεις χαμιλοτερι θερμοκρασια στην καρτα γραφικον και στην gpu αλλα και στις μνημες . αποτελεσμα ο μισως θορυβος γυρο στα 19-21 db σχεδον δεν θα το ακους.αλλα και θα την κλοκαρεις να παει πολυ ψιλα.αυτα απο εμενα αυτη η προταση δεν σας κανει????????????????????????????????
Barbarian Μάρτιος 3, 2005 Author #13 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grθα παρεις απο την articcooling το nvsilencer1 και απο τιν thermaltake τα copper ddr coolers. Καλά με τόσα χρήματα που κάνουν αυτά που λες φιλε μου θα αγοράσω νέα κάρτα!
Barbarian Μάρτιος 3, 2005 Author #14 Μάρτιος 3, 2005 http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1787 Αυτη ειναι τελικα η λυση για το προβλημα μου! Με 15 euro μονο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.