Jump to content

Firefox-problem

J_V

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σχετικο με τον firefox ,εχω προβλημα σε μερικες σελιδες και οταν τις ανοιγει ο FireFox αυτες πηγαινουν πανω κατω συνεχεια... εχει κανεις καμμια ιδεα να με βοηθησει;;;;; ΔΕΝ θελω να γυρισω σε xplorer

Κανει μια μετατοπιση συνεχομενη πανω κατω περιπου μισο χιλιοστο...σαν να κατακτιπιεται πανω κατω με συχνοτητα λιγο πιο γρηγορη του δεπτερολεπτου....το εχω ψαξει σε επιλογες αν μπορω να το διορθωσω αλλα δεν βρηκα τιποτα.Να σημειωθει οτι δεν το κανει σε ολες τις σελιδες.Δυστηχως στο thelab το κανει...

ρε συ μήπως φορτώνει images εκείνη την ώρα και το βλέπεις έτσι?

Θα ήσουν συνηθισμένος με τον ΙΕ όπου εκεί τις πετάει τις εικόνες (νομίζω) μόνο όταν τις κατεβάσει ολόκληρες

Κάνε μια επανεγκτάσταση και κατέβασε και την καινούργια έκδοση αν δεν την έχεις να δούμε αν θα συνεχίσουν τα προβλήματα

Λοιπον δεν ειχε να κανει με φορτωμα γιατι το εκανε και οταν σταματουσε να φορτωνει.Το προβλημα το ελυσα αφαιρωντας την <<εργαλειωθηκη σελιδοδεικτων>> (εκανα βλακεια και κατεβασα το ελληνικο)Βεβαια για καποιο λογο τωρα δεν μου στελνει μαιλ απο το walla αλλα αυτο μπορει να ειναι και προβλημα των προσθετων που χρειαζεται να φορτωσει και δεν μπορει γιατι δεν εχει το αντιστοιχο plug in.Βεβαια το ατιμο συνδεεται για να το κατεβασει αλλα κολλαει και δεν βρισκει τπτ.Τεσπα ευχαριστω παιδια για τις ιδεες :rolleyes:

Μια γρήγορη ερώτηση. Που είναι οι επιλογές της Cache για την πύρηνη αλεπού; Ξέρεται αυτές, never chceck, every session,κτλ.

Α επίσης στην μπάρα του firefox μπορείς να γράψεις διάφορες εντολές όπως About:cache και σου βγάζει διάφορα ωραία. ’λλες τέτοιες εντολές ξέρεται;

• 3 weeks later...

Ας ποστάρω σε αυτό το θρετ μη κάνω ίδιο..

Έβαλα σήμερα τον καινούργιο υπολογιστή εγκατέστησα τον firefox και συνδέθηκα στο νετ..

Ενώ συνδέθηκε κανονικά είναι σαν να μην υπάρχει σύνδεση mail δε μπορεί να κατεβάσει από τον server που είναι σελίδες δεν ανοίγει ούτε ο firefox ούτε ο explorer

Firewall έχω το zone alarm το οποίο το έκανα disable καθώς και έβαλα τη σύνδεση να μην προστατεύεται αυτόματα από το firewall των win :help: :help: :help: :help:

Αρχική απάντηση από kender

Ας ποστάρω σε αυτό το θρετ μη κάνω ίδιο..

Έβαλα σήμερα τον καινούργιο υπολογιστή εγκατέστησα τον firefox και συνδέθηκα στο νετ..

Ενώ συνδέθηκε κανονικά είναι σαν να μην υπάρχει σύνδεση mail δε μπορεί να κατεβάσει από τον server που είναι σελίδες δεν ανοίγει ούτε ο firefox ούτε ο explorer

Firewall έχω το zone alarm το οποίο το έκανα disable καθώς και έβαλα τη σύνδεση να μην προστατεύεται αυτόματα από το firewall των win :help: :help: :help: :help:

Απεγκατεστησε τον και βαλε το 1.01...

Αν δε συνδέεται και άλλο πρόγραμμα τότε μάλλον δε φταίει ο κακομοίρης ο αλεποδέλης έτσι? Μάλλον κάτι παίζει με τη σύνδεση

Στον AMD αλλά δεν παίζει ρόλο το hardware..

Δε ξέρω ρε το μοντεμ της intracom στο άλλο pc που είναι στην σειραική δουλεύει μια χαρά

αλλά η dfi δεν έχει σειριακές υποδοχές...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.