steve_m Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 υπαρχει κανεις εκει εξω που τα εχει κανει να δουλεψουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 αυτά χρησιμοποιούν drivers (aspi ή δε ξέρω γω) αν δε κάνω λάθος οπότε λογικό είναι να μη δουλεύουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Υπαρχουν αλλα προγραμματα που λειτουργουν σε περιβαλλον 64μπιτ και κανουν την ιδια δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 το Nero πρέπει να λειτουργεί αν δεν απατόμαΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Μάρτιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 δεν απατόσε εγω τα έβαλα και μαλιστα μια συμβουλή που την άκουσα απο άλλους ...εχω 2 σκληρουσ ενα ide και ενα sata και τα εβαλα στο ide λενε οτι ειναι καλητερα...εχμμ δεν ξερω γιατι απλα το μεταφέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.