GeoF1 Νοέμβριος 5, 2015 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Πανω στο apex ειναι..Με αποσυντονιζει...Νιωθω διαρκως το βλεμα της πανω μου!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 5, 2015 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Οποιος μιλαει για γραφικα , μαλλον δεν εχει δει την Αγελαδα στην πιστα μεσα!mo0o0o0Τη milka ?Μη δεις θυληκό εσύ να μας τις φας όλες ,εγώ πάντως περνόντας της έκλεισα το ματάκι και αυτή μου μούγκρισε προκλητικά ,το πιθανότερο είναι να μας παίζει όλους αφού τό κανε και σε σένα .Πφφ έτσι είναι όλες φίλε μου συφίλες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 5, 2015 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Με την πολυτιμη βοηθεια του @GoMaR, εψες εριξα 3 ολοκληρα δευτερα μεσα σε λιγους γυρους ...Καταφερα να πεσω στο 1.23 απο 1.26 που εκανα Δεν εχω χρονο ρε φουστη μου αυτη την εβδομαδα για προπονηση, αλλιως θα μπορουσα να ριξω κι αλλο το χρονο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 5, 2015 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) delete Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2015 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Μακαρι να γινει καλυτερο.Αλλα γενικα του λειπουν αρκετα πραγματα.Search με ονομα οδηγου , να γινεται favorite καποιος serverΓενικα το Lobby του υστερει πολυ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 5, 2015 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Σε λάθος θέμα το έβαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 6, 2015 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Weather Salzburgring O server είναι έτοιμος με τις παραπάνω θερμοκρασίες που ήταν περίπου οι ίδιες με αυτές που είχα βάλει όλη τη βδομάδα ,91 % το grip στο practice όπως το παρήγγειλε ο Τάσος . Θα κάνω restart με password το βράδυ αργά . Πληροφορίες για τις ώρες ανατρέχετε στην αρχική σελίδα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 6, 2015 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Μιας κι έχουμε ξιφύγ και τρέχουμε σε βουκολική πίστα με προκλητικές αγελάδες και promotika φωντομοντέλα σας αφιερώνω ένα τραγουδάκι που είναι κοντά στο κλίμα των τελευταίων ημερών. Kαλό αγώνα και όνειρα γλυκά ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 6, 2015 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Παιδιά αν το γκριπ το θεωρείτε λίγο κανένα πρόβλημα να ανέβει και στο 93-94%, ίσως να το παράκανα λίγο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Νοέμβριος 6, 2015 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!! Να είστε φρόνιμοι την Κυριακή! Δυστυχώς θα απουσιάζω και εγώ την Κυριακή :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2015 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Παιδιά αν το γκριπ το θεωρείτε λίγο κανένα πρόβλημα να ανέβει και στο 93-94%, ίσως να το παράκανα λίγο τι το παρακανες ; δε βλεπεις ; ολοι τα μαζευουν και φευγουν ! 3-4 ατομα θα τρεξουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Νοέμβριος 6, 2015 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Μάλλον το παράκανες. Εκτός αν θέλουμε να εξομοιώσουμε λίγο βρεγμένο δρόμο, εκεί αλλάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 6, 2015 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 (edited) Επειδη δεν ειναι και το πιο ευκολο αυτοκινητο, προτεινω να ξεκινησει με τουλαχιστον 95%...ειδαλλως μας βλεπω ολους να κανουμε παρεα με την Clarabelle στην φουρκετα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2015 από Lazy Dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 6, 2015 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Eλάτε βρε γκρινιάριδες θα σας το βάλω 93 να ξεκινάει στο practice εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα κρατάει σαν τρένο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 6, 2015 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 (edited) ...ναι, το "τρενο" της μεγαλης "φυγης" (παλιο αλλά εργαρα btw) Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2015 από Lazy Dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 6, 2015 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 Του GoMaR μπορειτε να του το ρυθμισετε 85%??[emoji14] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 6, 2015 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 (edited) Καθε φορα που εχω μπροστα μου τον @GoMaR, :hehe: Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2015 από Lazy Dog 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 6, 2015 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 PASSWORD : flatout Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2015 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 @GeoF1, Ωραιος ρε. Mε εκανες kick :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 6, 2015 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 χαχαχαχ εγω????????Πως???Σε εβλεπα και καπου εκει στην αγελαδα εξαφανιστηκες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts