sponsii Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 To OCZ powerstream μπαινει κανονικα σε αυτο το κουτι και με την DFI Nforce4 ULTRA-D θα πεξει κανονικα ...ρωταω γιατι λογω μη γνωσης του αντικειμενου βρεθω προ εκπληξεως πιστευω το τροφοδοτικο αυτο να μου κρατησει μερικα χρονακια...ειναι τοσο καλο οσο το παινευουν ή να το ριξω στο γυαλο και να παω για Enermax ???παντως για το OCZ παω εκτος και αν ακουσω κατι απογοητευτικο
chros26_ Μάρτιος 2, 2005 #2 Μάρτιος 2, 2005 το ιδιο τροφοδοτικο πηρα κι εγω...μια χαρα θα ταιριαζει στο κουτι.+ οτι εχει ρυθμιζομενες τασεις (πολυ καλο)
ison Μάρτιος 2, 2005 #3 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από sponsii To OCZ powerstream μπαινει κανονικα σε αυτο το κουτι και με την DFI Nforce4 ULTRA-D θα πεξει κανονικα ...ρωταω γιατι λογω μη γνωσης του αντικειμενου βρεθω προ εκπληξεως πιστευω το τροφοδοτικο αυτο να μου κρατησει μερικα χρονακια...ειναι τοσο καλο οσο το παινευουν ή να το ριξω στο γυαλο και να παω για Enermax ???παντως για το OCZ παω εκτος και αν ακουσω κατι απογοητευτικο Πρεπει να πεσεις σε πολυ περιεργο κουτι για να μην χωραει το τροφοδοτικο ...το συγκεκριμενο δεν νομιζω να ανηκει σε αυτη την κατηγορια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.