Jump to content

Οικονομικά headphones (περίπου στα 30€)

insomniac

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να αλλάξω τα παλιά turbo-x headphones που χρησιμοποιώ στο PC.

Δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα, εξ ου και το budget.

Μου αρκεί να είναι ηχητικά ανώτερα από αυτά που έχω αυτή τη στιγμή και βασικά κριτήρια αποτελούν:

1) Η ποιότητα ήχου σε gaming και δευτερευόντως σε μουσική

2) Η άνεση κατά την χρήση

Εχω ξεδιαλέξει με μια μικρή έρευνα τα εξής:

Hercules HDP DJ M 40.1
AKG K511
Behringer HPS3000

Ποιο θα επιλέγατε από αυτά; Εχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα περίπου (χωρίς να ξεφεύγουμε ιδιαίτερα);

κοιταξε αυτα  

https://www.skroutz.gr/s/5610245/Superlux-HD-681-Evo.html

velour pads  included  στα 30 ευρω ειναι πολυ καλο value

γνωμες για τον ηχο τους θα βρεις εδω

http://www.head-fi.org/products/superlux-hd-681-evo-black-professional-monitor-headphones

• Like 2

Το μαγαζί είναι Λάρισα, οπότε πάμε στα 40€ με τα μεταφορικά.

Να υποθέσω ότι η διαφορά σε σχέση με τα προαναφερθέντα από εμένα είναι σημαντική;

Το ρωτάω επειδή στα 40€ αρχίζουν να εμφανίζονται κι άλλες επιλογές (όπως τα HD 419 της Sennheiser, στα 41€ τελική από κατάστημα στην Αθήνα - όπου και βρίσκομαι).

και τα 3 ζευγαρια που λινκαρες ειναι με φτηνιαρικη δερματινη. 

παμε αλλη μια  

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ HD 681 ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ  VELOUR PADS !!!! 

:p

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 2

Παιδια εχω αναλογη ερωτηση. Δε σκαμπαζω τη μια μου απο ακουστικα. Βασικα θελω Headset , να μη ξεπερναει τα 40-45€ και να παλευεται... Υπαρχει κατι; Ειχα κατι πολυ απλα (a4tech) των 12€ ,το οποιο ειχε πολυ καλο ηχο και μικροφωνο, αλλα σου πονουσαν τα αυτια μετα απο καποια ωρα. Τα εσπασα μια μερα κατα λαθος, και δε ξανασχοληθηκα.

Τωρα θελω ξανα γιατι χρησιμοποιω το skype για κλησεις και αναγκαζομαι να βγαζω το λαπτοπ για να γινει δουλεια. 

Δεν συμβαίνει γενικά. Συμβαίνει με ορισμένα.. Σε κάποια αλλά ακριβά όμως που είχε ο πατέρας μου, είχε άλλη αίσθηση. Επίσης θέλω Ακουστικά-μικρόφωνο in one και χρήση και για games (earphones δε το νομίζω να βολεύουν).

Σε ότι αφορά τον πόνο στα αυτιά - κεφάλι, για να τους αποφύγεις μάλλον θα το πρέπει να πας σε κάτι ακριβό. (αυτό ισχύει στα headphones)

Δυστυχώς δεν ξέρω για headset προτάσεις αν θες για σκετα ακουστικά να σου πω 1-2 προτάσεις .

Ειχα μικροφωνο , ενα παλιο για κιθαρα και οχι μονο (shure prologue 10l lc ) , το οποιο μπορουσα να στερεωσω , και με απλα ακουστικα ψειρες, να κανω τη δουλεια μου.

Χαλασε και το αφησα Θεσσαλονικη!

Για headset , βλεπω αυτα που τα εχει ετοιμοπαραδοτα στο public και ειναι και του γουστου μου εμφανισιακα (και γνωριζω και το brand ) . Αλλα δε ξερω αν υπαρχουν αποψεις! Ειναι και στο top των χρηματων που σκοπευω να δωσω ! Αλλα απ'οτι ειδα μαλλον θα χρειαστω σπλιττερ για να λειτουργησω το μικροφωνο... 

Οποια αποψη, δεκτη!

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen