insomniac Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να αλλάξω τα παλιά turbo-x headphones που χρησιμοποιώ στο PC.Δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα, εξ ου και το budget.Μου αρκεί να είναι ηχητικά ανώτερα από αυτά που έχω αυτή τη στιγμή και βασικά κριτήρια αποτελούν:1) Η ποιότητα ήχου σε gaming και δευτερευόντως σε μουσική2) Η άνεση κατά την χρήσηΕχω ξεδιαλέξει με μια μικρή έρευνα τα εξής:Hercules HDP DJ M 40.1AKG K511Behringer HPS3000 Ποιο θα επιλέγατε από αυτά; Εχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα περίπου (χωρίς να ξεφεύγουμε ιδιαίτερα); Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 1, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 κοιταξε αυτα https://www.skroutz.gr/s/5610245/Superlux-HD-681-Evo.html velour pads included στα 30 ευρω ειναι πολυ καλο value γνωμες για τον ηχο τους θα βρεις εδω http://www.head-fi.org/products/superlux-hd-681-evo-black-professional-monitor-headphones 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 1, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 εννοειται superlux σε αυτα τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomniac Νοέμβριος 1, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Το μαγαζί είναι Λάρισα, οπότε πάμε στα 40€ με τα μεταφορικά. Να υποθέσω ότι η διαφορά σε σχέση με τα προαναφερθέντα από εμένα είναι σημαντική; Το ρωτάω επειδή στα 40€ αρχίζουν να εμφανίζονται κι άλλες επιλογές (όπως τα HD 419 της Sennheiser, στα 41€ τελική από κατάστημα στην Αθήνα - όπου και βρίσκομαι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 1, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 xiaomi pistons; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 1, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 (edited) και τα 3 ζευγαρια που λινκαρες ειναι με φτηνιαρικη δερματινη. παμε αλλη μια ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ HD 681 ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ VELOUR PADS !!!! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2015 από GruntGR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
insomniac Νοέμβριος 1, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Ευχαριστώ για τις συμβουλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 5, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Παιδια εχω αναλογη ερωτηση. Δε σκαμπαζω τη μια μου απο ακουστικα. Βασικα θελω Headset , να μη ξεπερναει τα 40-45€ και να παλευεται... Υπαρχει κατι; Ειχα κατι πολυ απλα (a4tech) των 12€ ,το οποιο ειχε πολυ καλο ηχο και μικροφωνο, αλλα σου πονουσαν τα αυτια μετα απο καποια ωρα. Τα εσπασα μια μερα κατα λαθος, και δε ξανασχοληθηκα. Τωρα θελω ξανα γιατι χρησιμοποιω το skype για κλησεις και αναγκαζομαι να βγαζω το λαπτοπ για να γινει δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 5, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Αφού γενικά τα headset σου κουράζουν τα αυτιά γιατί δε σκέφτεσαι αγορά earphones; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 5, 2015 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Δεν συμβαίνει γενικά. Συμβαίνει με ορισμένα.. Σε κάποια αλλά ακριβά όμως που είχε ο πατέρας μου, είχε άλλη αίσθηση. Επίσης θέλω Ακουστικά-μικρόφωνο in one και χρήση και για games (earphones δε το νομίζω να βολεύουν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Νοέμβριος 5, 2015 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Σε ότι αφορά τον πόνο στα αυτιά - κεφάλι, για να τους αποφύγεις μάλλον θα το πρέπει να πας σε κάτι ακριβό. (αυτό ισχύει στα headphones) Δυστυχώς δεν ξέρω για headset προτάσεις αν θες για σκετα ακουστικά να σου πω 1-2 προτάσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 5, 2015 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) Ειχα μικροφωνο , ενα παλιο για κιθαρα και οχι μονο (shure prologue 10l lc ) , το οποιο μπορουσα να στερεωσω , και με απλα ακουστικα ψειρες, να κανω τη δουλεια μου.Χαλασε και το αφησα Θεσσαλονικη! Για headset , βλεπω αυτα που τα εχει ετοιμοπαραδοτα στο public και ειναι και του γουστου μου εμφανισιακα (και γνωριζω και το brand ) . Αλλα δε ξερω αν υπαρχουν αποψεις! Ειναι και στο top των χρηματων που σκοπευω να δωσω ! Αλλα απ'οτι ειδα μαλλον θα χρειαστω σπλιττερ για να λειτουργησω το μικροφωνο... Οποια αποψη, δεκτη! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts