wesker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2015 (edited) Μιας και συζητούσαμε περι αναβάθμισης σε άλλο θέμα, τι λέτε για τα παρακάτω; Χρήση gaming (oxι συγκεκριμενα games, oτι μου κατσει καλα στο μάτι-απο τα πιο βαριά μέχρι Warcraft), ταινίες, μουσική και που και που επεξεργασία video.CPU: Intel CPU Core i5 6600K (1151/3.50 GHz/6 MB) - Επεξεργαστές (CPU)Motherboard: Msystems.gr - Προϊόντα - Asus Z170 Pro Gaming ή Msystems.gr - Προϊόντα - Asus Maximus VIII Ranger ή Msystems.gr - Προϊόντα - MSI Z170A KRAIT GamingRAM: Για RAM δεν ξέρω.... Έχει αγοραστει ήδη απο τις Τρελοκυριακάτικες προσφορές του e-Shop ο Samsung Evo. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2015 από wesker
AKISSS Νοέμβριος 1, 2015 #2 Νοέμβριος 1, 2015 (edited) Ο 2600 σου stock ειναι??θα αλλαξεις και gpu αργοτερα?Οθονη?(αναλυση-hz)Aπο i7 σε i5 δεν μου φαινεται και τοσο <σωστη> αναβαθμιση.. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2015 από AKISSS
wesker Νοέμβριος 1, 2015 Author #3 Νοέμβριος 1, 2015 Ο 2600 σου stock ειναι??θα αλλαξεις και gpu αργοτερα?Οθονη?(αναλυση-hz)Aπο i7 σε i5 δεν μου φαινεται και τοσο <σωστη> αναβαθμιση..Ο λόγος που σκέφτομαι την αναβάθμιση σε skylake ειναι κυρίως η μεταπωλητική αξία του hardware που ήδη έχω, το οποιο εχει ήδη απαξιωθει. GPU ακομα οχι δεν το σκέφτομαι, δεν νομιζω να το χρειαζομαι για 2-3 ακομα χρονια. Η οθονη ειναι μια LG IPS231 FullHD http://www.lg.com/gr/monitors/lg-IPS231P-ips-monitor
TASOS Νοέμβριος 5, 2015 #4 Νοέμβριος 5, 2015 Αν δέν σε έχει πιάσει η τρέλλα της αναβάθμισης σε κάτι καινούργιο , τότε το μόνο που χρειάζεται αναβάθμιση είναι η κάρτα γραφικών σου.
Recommended Posts