fanisk Μάρτιος 4, 2005 #21 Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ αγαπητε φανη δεν βλεπεις μαυρο αλλα βαθυ γκρι μην γιελεσαι. mut απο οτι βλεπεις ολοι αναλωνονται στο ιδιο πραμα.... βαριες ντουλαπα(τελειως αστοχο φανη σε πληροφορω οτι η 19" μου εχει το ιδιο βαθος με 14 10ετιας πολυ μικρο βαθος) ακτινοβολια η οποια εχει μειωθει στο ελαχιστο(η οποια ειναι σχεδον αμελητεα πια εχουν γινει μετρησεις το κινητο εχει πολυ πιο βλαβερη) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ!! μονο οτι ειναι βαριες ασηκωτες και ντουλαπες τι αλλο θα ακουσω θεε μου mut θελεις κορυφαια εικονα? περνεις crt χωρις να σκεφτεσαι οτι εχει βαρος ενταξει αμα δεν εχεις το χωρο οκ αλλα αν τον εχεις γιατι οχι και αυτο με την ακτινοβολια ειναι μυθος(αν τηρεις τις σωστες αποστασεις και οχι να κολας τη μουρη σου)ειναι ελαχιστη θες μετρια καλη εικονα περνεις tft αλλα μην περιμενεις να εχεις και την ιδια απεικονιση φανη απο οτι βλεπω μενεις περιστερι εγω χαιδαρι εισαι για ενα τεστακι διπλα διπλα?χεχε spc η ευκρινεια χαλαει σε μεγαλες αναλυσεις στις νορμαλ ειναι μια χαρα Χεχε ναι Λαμπρο οποτε θες μεσα για τεστακι, καφε, τσακωμο κ ολα τα συναφη :p Θες να πεις δλδ οτι απο θεμα "ντουλαπας" συγκρινονται μια CRT με μια TFT?? Απο ακτινοβολια...οκ τα κινητα ειναι επιβλαβη αλλα αμα κατσεις σε CRT κ μετα σε TFT καταλαβαινεις τη διαφορα... Επισης δεν ξερω αλλα κατα τη γνωμη μου καποιος που ψαχνει το απολυτο μαυρο εις βαρος της κουρασης κ της ταλαιπωριας των ματιων του ειναι χαζος... Δλδ αν βλεπεις σκουρο γκρι τι σε χαλαει??
sotiris Μάρτιος 4, 2005 #22 Μάρτιος 4, 2005 έλεος τα χουμε μπλέξει όλα, rf, ορατό, UV ακτίνες γ και σωμάτια α. να σε πω, όταν η crt δείχνει το τέλειο μαύρο μετά πόση ώρα θέλει για να ξαναδείξει εικόνα?γιατί εγώ εκεί έβλεπα πολύ ghosting.τέλος πάντων, ο καθένας με τα γούστα του. εμένα η lg 1915s μου αρέσει πολύ περισσότερο από τη sony 15sf2 μου. Αυτό ξέρω αυτό λέω.
blkik Μάρτιος 4, 2005 #23 Μάρτιος 4, 2005 Σε πληροφορω ότι η TFT είναι καλύτερη και έχει εντονότερα χρώματαΟι ΤFT όπως προαναφέρθηκε υπερτερουν1) Σε ευκρίνεια2) Γεωμετρία3) μηδεν ακτινοβιλία4) ΜεγεθόςΕπίσης σε πληροφορω ότι οι χρόνοι απόκρισης για τους οποίους δεν θές να μιλήσεις έχουν φτάσει στα 8ms. Δεν υπάρχει πλέον ghosting.Επίσης η γωνία θέασης έχει βελτιωθει πολυ.Απο ότι φαίνεται οι περισσότεροι συμφωνούμε και έχουμε περάσει σε TFT. Εμένα δεν με χαλάει το μάυρο που είναι σκούρο γκρι και ούτε και η μερια που κοιτάζω την οθόνη. Συνηθήζω να την κοιτάω απο εμπρός. Επίσης δεν βλέπω καμία ψηφιακίλα και δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να παίζω με την ανάλυση είναι πολυ καλή και με ικανοποιεί.
blkik Μάρτιος 4, 2005 #24 Μάρτιος 4, 2005 Mut νομίζω ότι αν επειμένεις θα την πάρουν την οθόνη. Νόμιζω ότι σύμφωνα με τον ΙΝΚΑ μπορείς να επιστρέψεις το προιόν σε 10 μέρες.Εγώ πάντως επέστρεψα τα ηχεία μου που χάλασαν σε 3 μήνες (το woofer) σε σακούλα στην αντιπρωσοπεία γκρινιάξανε αλλά τα πήρανε τελικά και μου δώσανε καινούργια.
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάρτιος 5, 2005 #25 Μάρτιος 5, 2005 sotiri συγκρινεις μια παλια crt με μια νεα tft ετσι?ελα ομως που και οι crt εχουν εξελιχθει νομιζω οτι η συγκριση ειναι αδικη εχεις δει τις τελευταιες crt ?γιατι οταν πηγα να διαλεξω οθονη πηγα στα μυλτιραμα και ειδα την μιτσουμπισι δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με τις φτηνες! crt για tft ουτε καν συγκρινα!λοιπον φανη μιας και η δικια μου ειναι μπαουλο δεν ερχεσαι μιας και η οθονη σου ειναι ελαφρια ? λεγε ποτε?
TROIDX Μάρτιος 5, 2005 #26 Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Mut3 [02-03-2005 16:34] Αγορασα την SAMSUNG 997DF πριν μερικες μερες, και μετα απο μια ωρα την εκανα ακρη και ξανασυνδεσα την παλια μου IIYama 17" . Η samsung ηταν απλα αισχος. Τα γραμματα θαμπα σε οτι αναλυση και αν δοκιμασα, και τα χρωματα δεν ειχαν καμια σχεση με την IIyama που ειναι και τουλαχιστον 4 χρονων (Vision Master Pro 410). Tωρα θα προσπαθησω να την γυρισω και σκεφτομαι να παρω την IIYama 1451 19" που εχουν, ειναι και 60 ευρω φτηνοτερη. Απο την αλλη σκεφτομαι και για 17" ΤFT αλλα φοβαμαι πως δεν θα μπορω σε 1280x1200, και σε παιχνιδια η καρτα μου θα ζοριζεται στην καλυτερη.(GFMX 440) Επειδη δεν σκοπευω να αναβαθμισω και καρτα δεν το βλεπω. Τελοσπαντων πειτε μου τι προτεινετε εσεις. Πάρε μιά LG 19'' TFT.....
sotiris Μάρτιος 5, 2005 #27 Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ sotiri συγκρινεις μια παλια crt με μια νεα tft ετσι?ελα ομως που και οι crt εχουν εξελιχθει νομιζω οτι η συγκριση ειναι αδικη εχεις δει τις τελευταιες crt ?γιατι οταν πηγα να διαλεξω οθονη πηγα στα μυλτιραμα και ειδα την μιτσουμπισι δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με τις φτηνες! crt για tft ουτε καν συγκρινα! γενικά τον τελευταίο καιρό εξέλιξη στις crt δεν υφίσταται. σίγουρα μια ΚΟΡΥΦΑΙΑ crt έχει τα πλεονεκτήματά της, αλλά το θέμα είναι πόσο διαφέρει σε σχέση με μια αντιστοίχως κορυφαία lcd.εξαρτάται και τη χρήση φυσικά. πάντως για desktop χρήση δεν νομίζω ότι έχει κάποιο πλεονέκτημα μια crt, και στα games είναι αμφιλεγόμενο.
morfeas-dsl- Μάρτιος 5, 2005 #28 Μάρτιος 5, 2005 Εγω παντως θα ηθελα μια crt διπλα στην l550 μου. Θα τις ειχα συνδεδεμενες ταυτοχρονα αλλα το μονο που με πειραζει ειναι οτι οποιος μπαινει μεσα και τις βλεπει θα με λεει freak!
papabasi Μάρτιος 8, 2005 #29 Μάρτιος 8, 2005 LG 1730s: και 0 pixel και μια χαρά παιχνίδια και εντάξει χρώματα (είπαμε δεν είναι CRT) και πάνω από όλα ... ... ώρες... ... ώρες... ... ώρες... ... ατέλειωτες ώρες χωρίς ζαλάδα... ... (και σας το λέει κάποιος με γκαβομάρα στο φουλ ) Όντως στα 1280 είναι λίγο ψείρες τα γράμματα...(είπαμε γκαβός) Εγώ την έχω σε 1024 και κάθομαι στο 1 μέτρο (σίγα ρε μεγάλε μην έχεις και 29άρα!!!)
Tsunami Μάρτιος 10, 2005 #30 Μάρτιος 10, 2005 Ναι μιλώντας για κορυφαίες TFT και κοτυφαίες CRT.Πόσο κοστίζει η μια και πόσο η άλλη.Η CRT έχει πολύ καλύτερο συντελεστή τιμής απόδοσης
Seeker Μάρτιος 10, 2005 #31 Μάρτιος 10, 2005 Και πολύ μεγαλύτερη ακτινοβολία (=κούραση στα μάτια) επίσης.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.