Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,
έχω μπει στον τζόγο να φτιάξω ένα καινούργιο PC γιατί το τωρινό μου έχει κλείσει 10ετία και είναι καιρός να αποσυρθεί.

Η κύρια χρήση του PC θα είναι photo editing, pre-press που σχετίζονται με τις σπουδές μου και το κλασσικό καθημερινό web browsing. Υπάρχει και η πιθανότητα του gaming (δεν ξέρω πως θα αντισταθώ στο Witcher 3) αλλά είναι σχετικά πολύ μικρή.
Τα προγράμματα που θα τρέχουν κυρίως και κάποιες φορές ίσως ταυτόχρονα είναι (CS6 ή CC) Photoshop, Lightroom, InDesign, Illustrator, Corel, Preps, Quark και κάτι ψηλά από PremierePro. Επίσης κοιτάω και για δεύτερο monitor, έχω βρει μια 23" Viewsonic με response time 2ms (180€) που θα λειτουργώ σαν primary και secondary το τωρινό μου monitor μια 19" Viewsonic. Τρόπος σύνδεσης του τωρινού είναι DVI και το ίδιο θα ισχύει και για το καινούργιο monitor ή HDMI.

Τι προτείνεται?

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να βρω ότι χρειάζομαι σε ένα site ώστε να μου το στήσουν αυτοί και να του κάνουν ότι test χρειάζεται να περάσει ένα PC για να δουλεύει σωστά ή έστω να είναι μέσα στην εγγύηση. Βέβαια είδα ότι υπάρχουν υπηρεσίες που έρχονται και σου στήνουν τον Η/Υ, έχετε άποψη περί αυτών?

Το budget, χωρίς το monitor, είναι 900€.