alekandr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2015 Καλησπέρα, Πριν λίγες μέρες το G3 μου τα παιξε. Δεν το είχα ούτε ένα χρόνο και κάηκε η μητρική. Το έστειλα στο service της LG, παρεπιμπτόντως τόσο γρήγορο service δεν το περίμενα να πω την αλήθεια! Δευτέρα το έδωσα, Παρασκευή το παρέλαβα. Τέλος πάντων, μου άλλαξαν τη μητρική και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν από εδώ και πέρα θα πρέπει να φοβάμαι μήπως σε ένα χρόνο έχουμε πάλι τα ίδια! Εγώ το κινητό το πήρα με σκοπό να το κρατήσω 2-2,5 χρόνια και με χαλάει που αυτή τη στιγμή πρέπει να το στήσω από την αρχή, γιατί προφανώς έχασα και όλα μου τα αρχεία..! Επίσης, ποτέ δεν έμαθα τι ήταν αυτό που έκαψε τη μητρική. Όποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα ή έχει γνώση σχετικά με το θέμα, ας μου απαντήσει παρακαλώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Οκτώβριος 30, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 ε τωρα τι αρχεια εχασες? εγω που εχω google account ολες οι επαφες σημειωσεις ημερολογιο ειναι online με το που αλλαζω συσκευη ερχονται εκει. επισης οι φωτο στην εξωτερικη μνημη. κανε αυτα αμα τα φοβασαι και δε θα σε νοιαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekandr Οκτώβριος 30, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 Φωτογραφίες έχασα... :/ Βασικά πλέον κάνω καλύτερο backup (έπαθα κι έμαθα), αλλά το θέμα είναι ότι φοβάμαι μην ξαναέχω ιστορίες με το κινητό! Δεν είναι και η καλύτερή μου να το στέλνω στην lg για κανά 5ήμερο πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Οκτώβριος 30, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 Για το G3 έχω ακούσει οτι βγάζουν πρόβλημα οι παρτίδες μεχρι 407-408. Οι πιο νέες δεν έχω ακούσει κάτι.Η παρτίδα είναι τα 3 πρώτα γράμματα του sn σου.Το παλιό τι παρτίδα ήταν και τι το νεό?Επίσης είχες root / recovery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekandr Οκτώβριος 30, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 Όντως το παλιό ήταν παρτίδα 407.... Για την καινούρια πλακέτα μου έδωσαν μόνο νέο IMEI, όχι S.N... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts