PetranEVO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2015 Καλησπέρα τα παιδιά, Ερώτηση, το netbook μου είχε έρθει με Windows XP Home, κολλούσε αρκετά,το πήγα σε PRO SP3 τίποτα, πήγαμε σε Light Windows 7,χειρρότερα,έβαλα και εχθές τα Windows 10 μπας και ,γιατί λένε ότι τα παλιά αντέχουν αλλά τίποτα. Ήθελα να μπώ browser και σε όλα γινόταν ο κακώς χαμός. Τι προτείνεται,έκδοση να βάλω ή λειτουργικό ; Είναι Ιντέλ Ατομ Ν270 + 1GB RAM.
pasjohn Οκτώβριος 29, 2015 #2 Οκτώβριος 29, 2015 Πούλησέ το και ότι πάρεις πιες ένα καφέ παραλιακά. 1
Dr_Nikiforos Οκτώβριος 29, 2015 #3 Οκτώβριος 29, 2015 H νουμερο ενα επιλογη ειναι του pasjohn αλλα στην περιπτωση που το κρατησεις για να γινει καπως πιο "ανθρωπινη" η συμπεριφορα του θα πας προς linux μερια. Puppy distro θεωρω οτι θα τρεξει ομορφα στο μηχανημα και οι απλες εργασιες (surf - music - openoffice) θα μπορουν να γινουν πραγματικοτητα.
riben1 Οκτώβριος 29, 2015 #4 Οκτώβριος 29, 2015 (edited) Θα σου πρότεινα Linux Mint 17.2 Rafaela Xfce.Έκανα το ίδιο και πηγαίνει αξιοπρεπέστατα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2015 από riben1 3
PetranEVO Οκτώβριος 29, 2015 Author #5 Οκτώβριος 29, 2015 (edited) H νουμερο ενα επιλογη ειναι του pasjohn αλλα στην περιπτωση που το κρατησεις για να γινει καπως πιο "ανθρωπινη" η συμπεριφορα του θα πας προς linux μερια. Puppy distro θεωρω οτι θα τρεξει ομορφα στο μηχανημα και οι απλες εργασιες (surf - music - openoffice) θα μπορουν να γινουν πραγματικοτητα. Μπα,θα το κρατήσω έστω για ένα surf βολεύει είναι μικρό. Όσο για το puppy linux δεν βρήκα πουθενά .iso file.και επίσης στο puppy linux έχει 500 διαφορές επιλογές από distro κτλ. ούτε ξέρω ποιο να επιλέξω. Θα σου πρότεινα Linux Mint 17.2 Rafaela Xfce.Έκανα το ίδιο και πηγαίνει αξιοπρεπέστατα. Το δοκιμάζω τώρα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2015 από PetranEVO
Spirosssss Οκτώβριος 31, 2015 #6 Οκτώβριος 31, 2015 (edited) Στην ίδια φάση με εσένα είμαι Πετραν και καρφωσα 2γιγα μνήμη μαζι με dualboot linux mint +7 κ το γλύτωσε το σουτ από το παράθυρο. Α, και μην κάνεις το λάθος να βάλεις SSD, πεταμένα λεφτά! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2015 από Spirosssss 1
PetranEVO Οκτώβριος 31, 2015 Author #7 Οκτώβριος 31, 2015 Στην ίδια φάση με εσένα είμαι Πετραν και καρφωσα 2γιγα μνήμη μαζι με dualboot linux mint +7 κ το γλύτωσε το σουτ από το παράθυρο. Α, και μην κάνεις το λάθος να βάλεις SSD, πεταμένα λεφτά! ντάξει είχα γράψει και αλλού, δεν την πάλεψα και δοκίμασα τα πάντα,πέρασα puppy linux ,πέρασα της παναγιάς τα μάτια και πάλι τίποτα. Σώθηκα λίγο με το manjaro αλλά εντάξει θα δείξει πόσο θα αντέξω μέχρι να φύγει από το παράθυρο .Καθώς, δεν μπορώ να αλλάξω ούτε μνήμη ούτε τίποτα.
Dr_Nikiforos Οκτώβριος 31, 2015 #8 Οκτώβριος 31, 2015 ντάξει είχα γράψει και αλλού, δεν την πάλεψα και δοκίμασα τα πάντα,πέρασα puppy linux ,πέρασα της παναγιάς τα μάτια και πάλι τίποτα.Σώθηκα λίγο με το manjaro αλλά εντάξει θα δείξει πόσο θα αντέξω μέχρι να φύγει από το παράθυρο .Καθώς, δεν μπορώ να αλλάξω ούτε μνήμη ούτε τίποτα.Τότε απλά πρέπει να αλλάξεις συσκευή μιας και δεν είναι για τις ανάγκες σου. Με το ανάγκες δεν εννοώ μόνο των τύπο αυτών αλλά και την αίσθηση που θες να έχει.
PetranEVO Οκτώβριος 31, 2015 Author #9 Οκτώβριος 31, 2015 Τότε απλά πρέπει να αλλάξεις συσκευή μιας και δεν είναι για τις ανάγκες σου. Με το ανάγκες δεν εννοώ μόνο των τύπο αυτών αλλά και την αίσθηση που θες να έχει. το έβαλα ήδη για πώληση ,δεν παλεύεται . 2
snakemjk Νοέμβριος 2, 2015 #10 Νοέμβριος 2, 2015 Με 2 gb ram και SSD (μου περίσσευε ένας μικρός) δοκίμασα windows xp/7 και linux mint. Νομίζω δε παλεύεται με καμία επιλογή...
anikologr Νοέμβριος 2, 2015 #11 Νοέμβριος 2, 2015 Έχω ένα τέτοιο. Σκέφτομαι να του βάλω openelec για να το κάνω media player με kodi. Έχει 1Gb ram και σπασμένη οθόνη όποτε η επιλογή του Linux μονόδρομος για να βγάλουν τον σκληρό και να το στήσω σε άλλο μηχάνημα. Τι λέτε θα τα καταφέρει?
Recommended Posts