Monsoon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2015 Καλησπερα,αντιμετωπιζω προβλημα με ενα σκληρο seagate http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148411 Tα windows αναγνωριζουν μονο 32mb!!Eχω δοκιμασει το hdd capacity restore,το οποιο δεν δουλευει καν,εκανα firmware update,παλι δεν δουλεψε,εχω κανει φορματ,δοκιμασα να κανω το partition απο GPT σε MRB,δεν δουλεψε τπτ. Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 27, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 (edited) Για δοκίμασε... Μπουτάρεις με Hirens Boot CD. Πηγαίνεις Dos Programms---> Hard Disk Tools----? Seagate Sea Tools. Στη συνέχεια από τις 4 επιλογές επιλέγεις την πρώτη, κάνεις click στο Accept και ξεκινά την ανίχνευση του δίσκου. Όταν το βρει θα γράφει ότι έχω 32 MB. Έπειτα πηγαίνεις πάνω στο μενού και επιλέγεις Advanced Features---> Set capacity to MAX native. δες μετά εκεί που έγραφε 0.0032 GB αν τώρα γράφει 1000 GB. Μπες μετά win, Τον βλέπει 1 TB? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 27, 2015 από pasjohn 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monsoon Οκτώβριος 28, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2015 Για δοκίμασε... Μπουτάρεις με Hirens Boot CD. Πηγαίνεις Dos Programms---> Hard Disk Tools----? Seagate Sea Tools. Στη συνέχεια από τις 4 επιλογές επιλέγεις την πρώτη, κάνεις click στο Accept και ξεκινά την ανίχνευση του δίσκου. Όταν το βρει θα γράφει ότι έχω 32 MB. Έπειτα πηγαίνεις πάνω στο μενού και επιλέγεις Advanced Features---> Set capacity to MAX native. δες μετά εκεί που έγραφε 0.0032 GB αν τώρα γράφει 1000 GB. Μπες μετά win, Τον βλέπει 1 TB? Εισαι τεραστιος!!! :T: :T: Οτι και να πω ειναι λιγο,παλευω 3 μερες και με το που εκανα boot to hirens λυθηκε σε 2 λεπτα. :dance: Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου και την βοηθεια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 28, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2015 Γενικά να χρησιμοποιείς το Hirens. Έχει τρομερά εργαλεία. Δυστυχώς πολλοί ψάχνονται που τι και πως και την λύση την έχουν σε ένα cdάκι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 28, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2015 Γινεται bootable σε usb ετσι ;; Γιατι Optical drive δεν εχω στον Η/Υ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 28, 2015 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2015 Γινεται bootable σε usb ετσι ;; Γιατι Optical drive δεν εχω στον Η/Υ Γινεται..και υπαρχει και μια εκδοση στα γνωστα μαγαζια που ειναι DVD και εχει πολλα παραπανω εργαλεια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 28, 2015 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2015 (edited) Γινεται bootable σε usb ετσι ;; Γιατι Optical drive δεν εχω στον Η/Υ Εννοείται αφού σε iso(κατεβαίνει σε .rar) υπάρχει. Κατεβάζεις και το rufus και το κάνεις bootable usb. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 28, 2015 από pasjohn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 28, 2015 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2015 Η απορία μου είναι πώς διάολο σεταρίστηκε στα 32mb.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 28, 2015 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2015 Αιτίες που έχω βρει είναι αυτές. Οι πιο πιθανές μου φαίνονται η 3 και 4η. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts