kender Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 Πήρα από ένα φίλο ένα dvd-rw και ενώ στη διαχείριση συσκευών φαίνεται κανονικά ως αντιγραφικό το nero δε βλέπει κανένα αντιγραφικόΕπίσης όταν βάζω ένα άδειο δισκάκι μέσα για να γράψω αλλάζει το όνομα σε μονάδα cd-rom και πάλι δε γίνεται να γράψω κάτι...Τo dvd-rw είναι nec nd-2500A
Bobi Rhoads Μάρτιος 2, 2005 #2 Μάρτιος 2, 2005 αυτο που αλλαζει το ονομα σε μοναδα cd-rom δεν ειναι τιποτα.ετσι κανουν και πολλα αλλα!στον φιλο σου το εβλεπε κανονικα?εχεις καποιο αλλο αντιγραφικο ταυτοχρονα συνδεμενο?
kender Μάρτιος 2, 2005 Author #3 Μάρτιος 2, 2005 Όχι αυτό είναι το μόνο optical που έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστήΣτο φίλο μου δούλευε κανονικά
Solid Snake Μάρτιος 2, 2005 #4 Μάρτιος 2, 2005 Ρε kender αφου σου ειπα...Εχεις την επιλογη slave γι'αυτο δεν το αναγνωριζει.Αυτο το λαθος εκανα και εγω με το προηγουμενο αντιγραφικο (ενα CD-R της Philips) και δεν λειτουργουσε.Δοκιμασε να το βαλεις στο Master.Οταν το πηρες απο εμενα τι επιλογη ειχε?
kender Μάρτιος 2, 2005 Author #5 Μάρτιος 2, 2005 Slave είναι αλλά δε νομίζω να έχει καμία σχέση αφού τα win το βλέπουν κανονικά (είδα και ταινία τώρα) Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεταιιιιιι???
Solid Snake Μάρτιος 4, 2005 #6 Μάρτιος 4, 2005 Η πουστια παιζεται επιδη εχεις μονο 1 optical drive.Δεν μπορεις να αντιγραψεις γιατι δεν υπαρχει μια συσκευη master.Δοκιμασε ρε,τι εχεις να χασεις?
FrOsT Μάρτιος 4, 2005 #7 Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από kenderτο nero δε βλέπει κανένα αντιγραφικό Ποιό Nero χρησιμοποιείς?Αν είναι ΟΕΜ που ήταν μαζί με την συσκευασία κάποιου recorder τότε θα βλέπει μονό τα recorder της εταιρίας που ήρθε μαζί...Δοκίμασε και άλλο πρόγραμμα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.