morius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 Γεια σε όλους,πριν από λίγο καιρό πήρα μία ψηφιακή μηχανήΤην hp photosmart 320 την πήρα μεταχειρισμένη,με δώρο 128ΜΒ Μνήμη Ακούστε το πρόβλημα,όσες photo βγάζω στην μνήμη της μηχανής όλα πάνε καλά,όσες βγάζω με την μνήμη μέσα χαλάνε (στις 30 οι 8 θα είναι καλές),το ίδιο γίνετε και με τα videakia,του λέω να την πάρει πίσω και να μου δώσει πίσω τα λεφτά μου αυτός λέει όχι θα μου αγοράσει μία άλλη μνήμη με ΔΙΚΑ μου λεφτά και ααααααν δεν δουλεύει θα του την πάω πίσω,και θα μου πληρώσει και τα λεφτά που έδωσα για την μνήμα και τα λεφτά που την αγόρασαΜε λίγα λόγια αυτός λέει ότι το πρόβλημα το έχει η κάρτα και δεν είναι συμβατή,εγώ δεν το πιστεύω,πιστευώ ότι είναι χαλασμένο το card reader τις κάρταςΠως γίνετε να δω αν όντως η κάρτα είναι συμβατή?????Και ποια όντως είναι συμβατή,τι λέτε να κάνω,σκέφτηκα να την στύλω στην hpαλλά και από την άλλη το ίδιο θα είναι αν πάρω την κάρτα,τα λεφτά μου πίσω θα τα πάρω σωστά?????Τι λέτε να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 2, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Δείτε και την κάρτα,λέει ότι συμβατή είναι η kingston (και αυτός την έλεγε Kingstom:p :p ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.