jesus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2015 Eβαλα στην τβ μια υπηρεσια που τρωει bandwith και πρεπει να βαζω ταπα στο utorrent αν κατεβαζω κατι.Ψαχνω καποιο προγραμμα να μου πει ποσο bandwith τρωει η υπηρεσια αυτη για να ξερω που θα βαλω την ταπα. http://www.bwmonitor.com/εβαλα αυτο δεν ειδα φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 26, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 θες και στατιστικά κ.λπ. ή σου αρκεί το live;Νομίζω αν έχεις 8/8.1/10, το resource monitor αρκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 26, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 Windows 7 εχω.Το live μου αρκει.Απλα να δω τι τραβαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 26, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 Τελικά και τα 7 έχουν, για δες.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 30, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2015 μια φορα και εναν καιρο χρησιμοποιουσαμε netlimiter γι αυτη τη δουλεια και ηταν το καλυτερο. Install on first boot!Για κοιτα αν υποστηριζεται ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts