jamesbond Νοέμβριος 5, 2015 Author #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 λεω μηπως οτι η καινουρια πλατφορμα θα ειναι ποιο καλη για αυτο απο την 1150 ο 4690 με τους 6500 6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Νοέμβριος 5, 2015 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) Ο _____ ξαναχτυπά Tommy τι κάθεσαι κ γράφεις σεντόνια αφού παίρνεις απάντηση 1 ή 2 γραμμών σπάνια. 007 λεω μηπως οτι η καινουρια πλατφορμα θα ειναι ποιο καλη για αυτο απο την 1150 ο 4690 με τους 6500 6600 ? Ναι Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από idonthave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 5, 2015 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Δεν σου απαντησα στο ιδιο ακριβως ερωτημα; Και οχι μονο εγω ... Να οριστε, απαντησε και ο idonthave. Παμε παλι... Εξυπακουεται οτι ειναι ανωτερος ο νεας γενιας, απλα οι εξτρα επιδοσεις που εχει ειναι της ταξης του 5-7% Αλλη μια αυτοπαραθεση. Μετρησε το budget σου, σκεψου τι πραγματικα χρειαζεσαι και στη συνεχεια, παρε αποφαση τι πρεπει να αγορασεις , αν το κανεις ποτέ. Οταν εχεις στοχο το απροβληματιστο gaming , δινεις βαση στην καρτα γραφικων. Μη βαζεις στο μυαλο σου ιστοριες με bottleneck κλπ, δεν θα τα καταλαβεις καν , ειδικα στα συγχρονα μηχανηματα. Επισης καθε ενας απο τους παραπανω επεξεργαστες, θα μπει στο μηχανημα σου για να μεινει οσα χρονια εσυ επιθυμεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2015 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) λεω μηπως οτι η καινουρια πλατφορμα θα ειναι ποιο καλη για αυτο απο την 1150 ο 4690 με τους 6500 6600 ΕΙΝΑΙ πιο καλη.Διαλεξε αυτην.Τελος! Ο επομενος που θα κανει αναλυση θα φαει report απο μενα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από GoMaR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 5, 2015 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 AN ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΣΕΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ???ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2015 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 talk to my hand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts