Jump to content

TV Series, ποιες βλέπετε/έχετε

Trooper

TV Series: Ποια ειναι η αγαπημένη σας?  

54 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Τελευταία βλέπω πάρα πολλές ξένες σειρές σε DVD και ειπα να κάνω αυτο το Poll ετσι να δούμε τι βλέπει ο καθένας.

Λοιπον εχουμε και λέμε,

24

CSI (Crime Scene Investigation)

the O.C.

Dawson's Creek

Taken

ALIAS

Boston Legal

Sex and the City

E.R.

Αναμένω τις προσθήκες σας!

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Buffy (the best)

Angel

Alias

Smallville

Veronica Mars

24

Tru calling

X-files

Απο εκει και περα κατεβαζω το Firefly. Το Lost το εχω κατεβασει αλλα δεν το εχω ξεκινησει ακομα οπως και το desperate housewifes. Το Point Pleasant ακουγεται καλο και εχω το pilot αλλα δεν το εχω δει ακομα, Επισης παρα πολυ καλο λενε ειναι το The Wire αλλα δεν εχω ασχοληθει μαζι του ακομα.

(το boston legal τι λεει, εχω μερικα απεισοδια αλλα δεν τα εχω δει?)

Αρχική απάντηση από Solid Snake

Τα φιλαρακια ξεχασες!:p

Αμααααααααααααααααααααααν και ελεγα οτι κατι εχω ξεχάσει! Και εχω και τις 10 σειρες σε DVD. Ξεφτιλααααα :p:P:P

Το Poll δεν επιτρέπει πολλαπλές επιλογές :(

Δεδομένης της κατάστασης στην οποία έχει φτάσει φέτος η Ελληνική τηλεόραση, ευτυχώς που έχουμε και τις ξένες σειρές για να περνάει λίγο η ώρα.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

24

Alias

Lost

Numb3rs

Joey

CSI

τα παλιά μετράνε? να ναι, βάλε και το: Star Trek - The Original Series (3 seasons), Friends (10 seasons) και X-Files (9 seasons).

Αρχική απάντηση από unstoppable

Buffy (the best)

Angel

Alias

Smallville

Veronica Mars

24

Tru calling

X-files

Απο εκει και περα κατεβαζω το Firefly. Το Lost το εχω κατεβασει αλλα δεν το εχω ξεκινησει ακομα οπως και το desperate housewifes. Το Point Pleasant ακουγεται καλο και εχω το pilot αλλα δεν το εχω δει ακομα, Επισης παρα πολυ καλο λενε ειναι το The Wire αλλα δεν εχω ασχοληθει μαζι του ακομα.

(το boston legal τι λεει, εχω μερικα απεισοδια αλλα δεν τα εχω δει?)

To Buffy το ακούω πολύ γενικά αλλα δε το εχω παρει με καλό ματι. Ειναι καλό ?

Το boston ειναι αρκετά καλό, δικηγορικό , παίζει και ο William Shatner (Star Trek) ο οποιος εχει πολύ χαβαλέ. Και εγω δε τα έχω δει όλα, 2-3 επεισόδεια μόνο.

Αρχική απάντηση από georgeadams

Το Poll δεν επιτρέπει πολλαπλές επιλογές :(

Δεδομένης της κατάστασης στην οποία έχει φτάσει φέτος η Ελληνική τηλεόραση, ευτυχώς που έχουμε και τις ξένες σειρές για να περνάει λίγο η ώρα.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

24

Alias

Lost

Numb3rs

Joey

CSI

τα παλιά μετράνε? να ναι, βάλε και το: Star Trek - The Original Series

Lost και Numb3rs τι εστί ? Ρε συ σου αρέσει το Joey ? Εγω ξενέρωσα μετα απο 3-4 επεισόδια. Πολύ πολυ μέτριο... Μου θυμίζει πόσο ωραία ηταν τα Friends...

Αρχική απάντηση από Trooper

To Buffy το ακούω πολύ γενικά αλλα δε το εχω παρει με καλό ματι. Ειναι καλό ?...

H πρωτη season δεν ειναι και η καλυτερη, αλλα μετα γινεται υπεροχο, θα σου παρει λιγο καιρο να δεις και τις 7 seasons(καπου 1.5 μηνα μου πηρε). Για μενα ειναι ισως η καλυτερη σειρα που εχω δει.

Που να μαι; Σας φυλάω απο τα σύνορα και είπα και γω να ξεκουραστώ λιγάκι.

Πήρα λοιπόν μια 23ήμερη άδεια απο τη μονάδα μου και να ' μαι.

Ας είναι καλά τα παιδιά που στέλνουν στον Προέδρο εκεί στην ακριτική Μυτηλήνη τα επεισόδια απο 24 και :inlove: :inlove: :inlove: Alias :inlove: :inlove: :inlove:

επιτρέπεται να αναφέρω ελληνική σειρά? μου αρέσει αρκετά το s1ngles... η σολωμού είναι :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :clap: :clap: :worship: :worship: :daisy: :daisy: :daisy:

από ξένες τώρα είμαι στο επίπεδο που μαθαίνω όλες τις ατάκες απ'έξω στα φιλαράκια. το joey και μένα μέτριο μου φαίνεται...

Lost και Numb3rs τι εστί ? Ρε συ σου αρέσει το Joey ? Εγω ξενέρωσα μετα απο 3-4 επεισόδια. Πολύ πολυ μέτριο... Μου θυμίζει πόσο ωραία ηταν τα Friends...

Lost:

ένα αεροπλάνο πέφτει σε άγνωστο ερημονήσι του Ειρηνικού. Επιζούν γύρω στα 50 άτομα. Σε κάθε επεισόδιο δείχνει και κάτι από την προηγούμενη ζωή των πρωταγωνιστών και το πως κατέληξαν στη μοιραία πτήση. Εν τω μεταξύ, στο νησί δεν είναι μόνοι τους, καθώς μερικές φορές ακούγονται περίεργα ουρλιαχτά από τη ζούγκλα, κάποιοι πεθαινουν μυστηριωδώς, τους επιτίθεται και σκοτώνουν μια... πολική αρκούδα κλπ. Μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί 17 από τα 24 επεισόδια του 1ου κύκλου αλλά το μυστήριο δεν έχει λυθεί ακόμα. Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά περιπέτειας και μυστηρίου και αξίζει να σημειωθεί πως μια ομάδα παιδιών κάθεται και φτιάχνει ελληνικούς υπότιτλους και τους βγάζει στον αέρα 1-3 μέρες μετά την προβολή του κάθε επεισοδίου στην Αμερική :)

numb3rs:

Ένας πράκτορας του FBI επιστρατεύει τον αδερφό του, παγκοσμίου κλάσης μαθηματικό, για να τον βοηθήσει στην επίλυση δύσκολων και περίεργων υποθέσεων, πχ να υπολογίσει που μένει ο βιαστής με βάση τις τοποθεσίες που παρατάει τα θύματα του, να υπολογίσει που θα γίνει η επόμενη σε μια σειρά ληστειών τραπεζών κλπ. Δεν μπορώ να πω πως είναι κορυφαία σειρά (όπως πχ το CSI), αλλά έχει κάποιο ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί 6 από τα 12 επεισόδια του 1ου κύκλου.

Το Joey όντως δεν έχει καμία σχέση με τα Friends :( Το βλέπω περισσότερο από συνήθεια...

Από το 24 ποιό είναι το πρώτο να ξεκινήσω να τα βλέπω άμα είναι??

Έχουν προβληθεί ήδη 3 κύκλοι επεισοδίων, οι οποίοι έχουν βγει και σε DVD (και με ελληνικούς υπότιτλους). Τώρα παίζεται στην Αμερική ο 4ος κύκλος από τον οποίο έχουμε φτάσει στα 11 επεισόδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.