Justhavocman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2015 Πριν 3-4 μερες πετυχε το ματι μου το eshop στο skroutz , σημερα παλι που κοιταζα κατι στον τσιγκουνη , το e-shop αφαντο . Μπηκε για 2-3 μερες και μας χαιρετησε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 29, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 Μπήκε κατά λάθος φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 1, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Ποτε δεν εχω δει το εσοπ στο σκρουτζ. Κατα λαθος να μπει κατι στο σκρουτζ (οπου υπαρχει εγγραφη και συνδρομη) ,το βρισκω αδυνατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 1, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Μπήκε για καμμια μέρα και μετά λούης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 2, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 Ποτε δεν εχω δει το εσοπ στο σκρουτζ. Κατα λαθος να μπει κατι στο σκρουτζ (οπου υπαρχει εγγραφη και συνδρομη) ,το βρισκω αδυνατο.Υπήρχε παλαιότερα, όπως και το Πλαίσιο. Βγήκαν και οι δύο όταν διαπίστωσαν ότι αναγκάζονταν να ρίχνουν συνεχώς τις τιμές αναμεταξύ τους.Προφανώς έγιναν disable, αφού δε σβήνεται ποτέ τίποτα και σε κάποιο update ενεργοποιήθηκε πάλι, ή υπήρχε bug στον κώδικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 2, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 Το εσοπ πότε ήταν; το πλαίσιο το θυμάμαι κανονικά. Από το 2011 που αγοράζω από Σκρουτζομαγαζα δεν έχω δει το κίτρινο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Νοέμβριος 2, 2015 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 Τέλος του 2010 την έκανε το eshop από το σκρουτζ. Νομίζω Δεκέμβριο στις γιορτές. Ο λόγος που είχε ακουστεί τότε ήταν οτί είχε πολύ αρνητικό feedback από τους χρήστες, όχι και τόσο για τις τιμές. Αν και σβήνανε κάποια σχόλια θυμάμαι, αλλά πάλι ξεπεταγόντουσαν περισσότερα Για το Π δε το είχα πάρει πρέφα. Αλλά μάλλον δεν τους πειράζει και τόσο. Ούτως ή άλλως αυτοί έχουν διαφορετικό target group από τους χρήστες που θα την ψάξουν στο σκρουτζ... Τους αμαθείς, τους ηλικιωμένους και τις νοικοκυρές, που μπορούν να τους πιάσουν κότσο και να τους πουλάνε ό,τι θέλουν, όσο ακριβά θέλουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 2, 2015 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 Το εσοπ πότε ήταν; το πλαίσιο το θυμάμαι κανονικά. Από το 2011 που αγοράζω από Σκρουτζομαγαζα δεν έχω δει το κίτρινο !! Μπήκες μετά τις 23 Μαρτίου του 2011, για αυτό http://www.netfreaks.gr/eshop-out-of-skroutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 2, 2015 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 Χαχαχαχα πραγματικά. Τον καιρό εκείνο ήμουν φαντάρος, μπήκα καλοκαίρι προς φθινόπωρο που απολύθηκαν! Δίκαιο έχεις λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts