nikonick Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2015 καλησπέρα σε όλουςεδώ και κάποιον καιρό αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο (ps2) που δεν αναγνωρίζεται μέσα στα windows xpστο bios το πληκτρολόγιο δουλεύει μια χαρά στο safe mode το πληκτρολογεί είναι εντάξει το πρόβλημα λύθηκε όταν έκανα format αφού δεν κατάφερα να βρω την λύσητα antivirus που δοκίμασα δεν έβρισκαν κάτι αλλα και ούτε τα προγράμματα για εντοπισμό spywqare βρήκαν κάτι έκανα και scan για rootkit με τα combofix, gmer, rkill κάτι βρήκαν, δεν είμαι σίγουρος εάν σβήστηκαν σήμερα μετά από format έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα και θα ήθελα να μάθω εάν εάν rootkit μπορεί να επανέλθει στο λειτουργικό (από ένα άλλον δίσκο external η άλλο partition) δεν ξέρω εάν όντως υπάρχει κάτι στον εξωτερικό δίσκο η στο άλλο partition του δίσκουεπίσης εάν μπορεί κάποιος να μου πει πια κακόβουλα λογισμικά (spyware, malware) μπλοκάρουνε το πληκτρολόγιοτώρα έχω ένα usb πληκτρολόγιο αλλα είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα μου είναι κάποιο κακόβουλο λογισμικό που κάθισε πάνω στον δίσκο και μπλοκάρει το πληκτρολόγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts