skepasti21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2015 Πρεπει να κραταω ΟΛΑ τα back up ρε παιδες? εχει τιγκαρει ο δισκος μου .. 350 gbs μηπως το πρωτο και το τελευταιο χρειαζονται μονον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 24, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 Εξαρτάται τι χρειάζεσαι από τα backup σου και τι schedule έχεις βάλει.Αν βάλεις Full backup mode, τότε χρειάζεσαι μόνο το τελευταίο (εκτός αν θέλεις να κρατάς και παλιότερα)Αν βάλεις Differential backup mode, τότε χρειάζεσαι το τελευταίο και το πρώτο.Αν βάλεις Incremental backup τότε τα χρειάζεσαι όλα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 24, 2015 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 Επισης μπορεις στο μελλον να το ρυθμισεις να κανει καθαρισμα μονο του, οπως πχ το εχω εγω παρακατω 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Οκτώβριος 24, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 (edited) Εξαρτάται τι χρειάζεσαι από τα backup σου και τι schedule έχεις βάλει. Αν βάλεις Full backup mode, τότε χρειάζεσαι μόνο το τελευταίο (εκτός αν θέλεις να κρατάς και παλιότερα) Αν βάλεις Differential backup mode, τότε χρειάζεσαι το τελευταίο και το πρώτο. Αν βάλεις Incremental backup τότε τα χρειάζεσαι όλα. Θέλω όταν γινει καμια ''πατατα'' , να εχω την δυνατοτητα να γυρισω πισω στο σημειο που δουλευε ο υπολογιστης... και αν είναι πιο σκουρα τα πραγματα να γυρισω στην αρχη όταν τον πρωτο-εστησα. μαλλον για differential παω δηλαδή.. σωστα? και τα ενδιάμεσα τι τα κανω? απλως τα σβηνω? Επισης μπορεις στο μελλον να το ρυθμισεις να κανει καθαρισμα μονο του, οπως πχ το εχω εγω παρακατω τωρα αναφορικα με τη παραπάνω ρύθμιση, τι πρεπει να επιλέξω?? Αυτό τι κάνει? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2015 από skepasti21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 24, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 Αν το επιλεξεις θα κανει ενα full backup στην αρχη και μετα θα κανει μονο διαφορικες επικαιροποιησεις(δηλ. μονο οτι αλλαγες εχουν γινει απο το προηγουμενο backup) Επειδη ομως πολλά μπορει να πανε στραβα, καλο ειναι ανα δυο differential να κανει και μια full Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Οκτώβριος 24, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 (edited) Παραπάνω ειπα ότι θέλω να κρατησω το πρωτο στήσιμο του υπολογιστη και το τελευταιο,σας παραθέτω την παρακατω φωτο για την ενεργεια που θέλω να κανω, αν παλι εχετε καποια ενσταση ,πειτε μου την γνωμη σας. Και γιατι δεν εχεις επιλεγμενο το ---> εσυ δεν χρειαζεσαι το πρωτο back up που εκανες όταν πρωτο εστεισες το pc σου? Σαν απορία το ρωτάω. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2015 από skepasti21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Οκτώβριος 27, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Καποιος άλλος που μπορει να απαντησει παρακαλω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts