skepasti21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2015 Γεια χαρα guys ...εχω ένα αρχειο word με έναν πινακα ο οποιος επεκεινεται σε 3 σελιδες...εχω ένα θεματακι όμως... του βαζω να μου εμφανιζει την πρωτη γραμμη του πινακα ως κεφαλιδα στον πινακα κάθε φορα που αλλαζει η σελιδα αλλα δεν μου την εμφανιζει... ο τροπος που ακολουθω πιστευω ότι είναι ο σωστος... μαρκαρω την γραμμη ,δεξι κλικ στον σταυρο αριστερα πανω που εμφανίζεται στον πινακα ,ιδιότητες πινακα,καρτελα γραμμη,και επιλεγω ''επαναλληψη γραμμης ως κεφαλιδας στο πανω μερος κάθε σελιδας'' .... παρακαλω την βοηθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos313 Οκτώβριος 23, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 (edited) Σωστά το κάνεις. Δοκίμασε να ξετικάρεις την επιλογή, κάνε ένα save και μετά προσπάθησε να την επιλέξεις ξανά. Κάποιες φορές πιάνει και το Table δουλεύει σωστά. Γενικά τα office 2010 και τα 2003 παρουσίαζαν συχνά τέτοια σκαλώματα, με τα 2013 εγώ πλέον δεν το έχω ξανασυναντήσει. Επιπλέον αν το αρχείο σου είναι .doc, δοκίμασε να το γυρίσεις σε .docx Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2015 από dimos313 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Οκτώβριος 23, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Σωστά το κάνεις. Δοκίμασε να ξετικάρεις την επιλογή, κάνε ένα save και μετά προσπάθησε να την επιλέξεις ξανά. Κάποιες φορές πιάνει και το Table δουλεύει σωστά. Γενικά τα office 2010 και τα 2003 παρουσίαζαν συχνά τέτοια σκαλώματα, με τα 2013 εγώ πλέον δεν το έχω ξανασυναντήσει. Επιπλέον αν το αρχείο σου είναι .doc, δοκίμασε να το γυρίσεις σε .docxΕυχαριστω για την απαντηση... αλλα δε βαριεσαι..μουλαρωσε ...μαλλον θα πρεπει να περασω τα 13... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts