Jump to content

Ευκαιρία να αλλάξω 27αρα... ή μήπως όχι?

Silender

Recommended Posts

Ρε παιδιά αν σας πω ότι ακόμα ψάχνω να βρω από κάπου να πάρω την HP 27CW θα με πιστέψετε?

Ένα γνωστό μαγαζάκι εδώ στη γειτονιά μου, είπε ότι σε μερικές μέρες θα τη φέρει η Logicom γύρω στα 265.00€

Άντε να δούμε...

Nαι, δε φαινεται να σκοπευουν να την ξαναφερουν. Ισως να εχει να κανει που μας παρεκαμψε η HP λογω Eιδομενης... Οπως και να εχει, καλα ειναι τα 265 ευρω. Δωσε λινκ.

Nαι, δε φαινεται να σκοπευουν να την ξαναφερουν. Ισως να εχει να κανει που μας παρεκαμψε η HP λογω Eιδομενης... Οπως και να εχει, καλα ειναι τα 265 ευρω. Δωσε λινκ.

Link δεν έχω διότι όπως είπα είναι πληροφορία από μαγαζάκι της γειτονιάς μου εδώ στο νησί. Απλά τυχαίνει να έχω καλή σχέση με το παλικάρι και μου κάνει το χατίρι και το ψάχνει λίγο παραπάνω. Του είπε λοιπόν η Logicom ότι είναι θέμα ημερών να φέρει την οθόνη.

Ελπίζω να έρθουν όντως.

PC Healing λέγεται το κατάστημα.

Έγινε επεξεργασία από Silender
  • Like 1

Αν θέλεις μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο (βιάζεσαι), μπορείς να το φέρεις απ'έξω https://geizhals.eu/hp-pavilion-27cw-j7y62aa-a1271594.html

Έκανα μια δοκιμή στο συγκεκριμένο κατάστημα που την έχει διαθέσιμη, τα μεταφορικά είναι 16€ (χρόνο παράδοσης δεν γνωρίζω)

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 1

H νεα HP 27xw (ιδια με την cw με ασπρο πλαισιο απο πισω, ισως να ειναι και λιγο καλυτερη) απο Ελληνικα καταστηματα: http://www.bestprice.gr/item/2154735736/hp-pavilion-27xw.html?fromq=hp+27xw

Ευκαιρια οποιος προλαβει.

Έγινε επεξεργασία από XMorsX
  • Like 1

ΟΚ βρήκα την 27CW τελικά από το ίδιο κατάστημα που αναφέρω πιο πάνω(θα μου τη φέρει μέσω Γερμανίας).

Υπάρχουν αρκετά κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται αλλά είναι 20-25 ευρώ ακριβότερη.

παρήγγειλα και αναμένω :D

Έγινε επεξεργασία από Silender

• 2 weeks later...

@Silender παρέλαβες τελικά την οθόνη; Αν ναι, αναμένουμε τις εντυπώσεις σου :D

Σήμερα μίλησα παιδιά. Μου είπαν ότι είναι Ελλάδα και πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα την έχω.