tomhel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2005 Μηπως εχετε υποψιν κανα ευκολο τροπο να κλειδωσω καποιον φακελο με password σε win 98 , 'η κανενα free προγραμματακι που να κανει αυτην την δουλεια ???? ( Μοιραζομαι τον Η/Υ της δουλεια μου με ' περιεργους ' συναδελφους ....) :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Βάλτο σε zip και εκει μέσα δίνει τη δυνατότητα για password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Στα win98 μπορεις να κανεις rename ενα φακελο σε οτι θες π.χ Myfiles και στο τελος να βαλεις εναν μη εκτυπωσημο χαρακτηρα π.χ ■☺☻♥ -πατας ALT και απο το numpad καποιον αριθμο π.χ 258- ετσι δεν θα μπορουν να ανοιξουν το φακελο με τα αρχεια σου.Για να ανοιξεις παλι το φακελο σου κανεις rename σε καποιο κανονικο ονομα π.χ Myfiles.Τωρα αν θες κατι πιο καλο οπως ειπε και ο kender μπορεις να το βαλεις σε zip file με κωδικο ή να βαλεις το Steganos Security Suite.Στειλε μου πμ αν θες link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 αλλο ενα που χρησιμοποιουσα παλια ηταν το folder lock...το οποιο στην ουσια μασκαρε τα περιεχομενα των φακελων.......μεγιστη μουφα...απλως το αναφερω...(νομιζω ηταν και free) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Όπως ακριβώς το είπες φιλαράκο......... "Folder Lock" Έτσι ακριβώς λέγετε ένα προγραμματάκι πολύ ωραίο νομίζω το είχα κατεβάσει από to www.download.com Δεν είμαι σίγουρος,είναι όμως πολύ καλό,κλειδώνει ολόκληρους φακέλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Τα ραρ έχουνε μου φαίνεται καλύτερο password encryption αλλά ψιλά γράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Μάρτιος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 thnx guys .....Η καλυτερη λυση τελικα για την περιπτωση μου ειναι το zip ( κραταω κυριως xl και word αρχεια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Μάρτιος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 folder locker δεν λέγετε το tool? το χρησιμοποιούσα παλιότερα για ένα μεγάλο διάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.