chroma Μάρτιος 9, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Μα δεν είπα τίποτα για μισούς διαιρέτες, εκτός αν εννοείς τα /180 /150 κλπ. Mπορείς να μου πεις αν παίζει σωστά τουλάχιστον 9x με /200 να μου φύγει η απορία αν φταίει ο Α64 ή το DFI να αρχίσω και τη γκρίνια στο DFI street :tongue: Περι memory controller με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Με τα διάφορα cpu έχω δει και διαφορετικά αποτελέσματα στο ίδιο board, ίδιες μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 9, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 x9 /200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 9, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Thanx Bill! Δε εννοούσα για stock αλλά σε o/c όμως, stock παίζει Παράδειγμα 250x10, μνήμες /200 όλα μια χαρά. 9x250, μνήμες /200 στο memtest τρελαίνεται (χιλιάδες λάθη χωρίς να στρώνει) και windows ούτε για πλάκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 9, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 9, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 nice. οπότε κάτι με το dfi συγκεκριμένα παίζει, thanx Bill Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 10, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Υπάρχει κάποιος τρόπος με αυτή την μητρική να δώσεις την γραμμή 3.3 στις μνήμες; Υπάρχει κάποιο γενικό mod του τύπου παίρνω την 3.3 και την πετάω στο ποδαράκι πυκνωτή που διαβάζω τάση για μνήμες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 10, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Thanx Bill! Δε εννοούσα για stock αλλά σε o/c όμως, stock παίζει Παράδειγμα 250x10, μνήμες /200 όλα μια χαρά. 9x250, μνήμες /200 στο memtest τρελαίνεται (χιλιάδες λάθη χωρίς να στρώνει) και windows ούτε για πλάκα. Αυτο το παρανοικο με τον 9χ το εχω ακομα στο Nf3.... Ειναι θεμα DFI ή CPU τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 10, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 @chroma Αν καταλαβαινω καλα αυτο που ρωτας...Με 9 δουλευω τοσο καιρο 9*280 /200 (1:1) και δεν εχω προβλημα....Εννοεις με 9 πολ/στη και διαιρετη στις μνημες??Κανενα λαθος στο memtest και κανενα προβλημα σταθεροτητας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Μάρτιος 10, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Αυτο το παρανοικο με τον 9χ το εχω ακομα στο Nf3....Ειναι θεμα DFI ή CPU τελικα? Μαλλον CPU θα ελεγα ειχα αυτο το προβλημα με τον 3000+ με το 8χκαι με τον 3400+με το 9χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 10, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από nobig Υπάρχει κάποιος τρόπος με αυτή την μητρική να δώσεις την γραμμή 3.3 στις μνήμες; Υπάρχει κάποιο γενικό mod του τύπου παίρνω την 3.3 και την πετάω στο ποδαράκι πυκνωτή που διαβάζω τάση για μνήμες;;; Στην συγκεκριμενη μητρικη δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο αφου με το Vdimm Μοd παιρνεις 3.3Vdimm. Αν εχεις την Αsus A8Ν τοτε κανει αυτο το Mod που περιγραφεις αλλα δεν δινεις "καλο ρευμα" στις μνημες οπως ειχε συζητηθει παλαιοτερα και ισως να παιζει αρκετα.http://www.xtremeresources.com/forums/showthread.php?t=35539 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 10, 2005 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από SLN @chroma Αν καταλαβαινω καλα αυτο που ρωτας... Με 9 δουλευω τοσο καιρο 9*280 /200 (1:1) και δεν εχω προβλημα.... Εννοεις με 9 πολ/στη και διαιρετη στις μνημες?? Κανενα λαθος στο memtest και κανενα προβλημα σταθεροτητας.... Αρχική απάντηση από Sakis Μαλλον CPU θα ελεγα ειχα αυτο το προβλημα με τον 3000+ με το 8χ και με τον 3400+με το 9χ Αρα απο οτι φαινετε μερικες CPU εχουν κοληματα με ορισμενα multi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 10, 2005 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 15:00] Αρα απο οτι φαινετε μερικες CPU εχουν κοληματα με ορισμενα multi.... Σε συνδυασμό με ορισμένες μνήμες μόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 10, 2005 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 και σε ορισμενες μητρικες απο αυτα που λεει ο chroma/soki.... :confused: :confused: :confused: :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 10, 2005 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Τραβα τα @@ σου δλδ........... :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 10, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Και ενα Update με 388 HTT! Oι αλλοι που ειναι στα 500 εχουν winchester,αναρωτιεμαι αν φτασει τοσο με εναν winnie ή venice. Και cpu-z verified εδω : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=6170 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Μάρτιος 10, 2005 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Τραβα τα @@ σου δλδ........... :X: LOL!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Νοέμβριος 11, 2005 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Ρε φιλε soki να σε ρωτησω κατι?Εγω εχω την chaintech vnf4 και οταν ανοιγω το ntune της nvidia μου λεει πως η μητρικη δεν εχει pci/agp lock και πως μπορει να γινει ζημια στο hardware αν συνεχισω!Κοιταξα στο bios αλλα δεν εχει καμια επιλογη για pci/agp lock.Εσυ τι εκανες?Γιατι βλεπω την εχεις κλοκαρει για τα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Νοέμβριος 11, 2005 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Εχω την vnf4-u κανα 3'μηνο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το board , ενας δε απο τους λογους που την διαλεξα τοτε ηταν γιατι την ειχα δει και στην υπογραφη του soki.... :cool: Μπραβο φιλε , πολυ καλη δουλεια .... Αρχική απάντηση από Dj_Seps Ρε φιλε soki να σε ρωτησω κατι?Εγω εχω την chaintech vnf4 και οταν ανοιγω το ntune της nvidia μου λεει πως η μητρικη δεν εχει pci/agp lock και πως μπορει να γινει ζημια στο hardware αν συνεχισω!Κοιταξα στο bios αλλα δεν εχει καμια επιλογη για pci/agp lock.Εσυ τι εκανες?Γιατι βλεπω την εχεις κλοκαρει για τα καλα! Ολες οι μητρικες που εχουν chipset Nforce εχουν pci/agp lock , οποτε αστοχη η παρατηρηση του ntune . Χωρις να ξερω ειδικα τι γινετε με αυτο το προγραμμα ( εχω χρησιμοποιω το riva ) λεω οτι σιγουρα η μητρικη εχει pci/agp lock.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Νοέμβριος 12, 2005 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Ρε φιλαρακι εισαι σιγουρος γι'αυτο?Δεν θα επρεπε να ειχε επιλογη στο βιος για agp/pci lock??Πρην κανω κατι θελω να σιγουρευτω πανω σε αυτο το θεμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 12, 2005 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Dj_Seps, αν βάλεις την επιλογή PCIexpress στα 100MHz, τότε κλειδώνεις το pcie, pci. soki, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ποιό bios χρησιμοποιείς και επίσης ξεκινάει κανονικά η μητρική με μεγάλο HTT; Γιατί εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη μητρική, παρόλο που δουλεύει κανονικά με μεγάλα HTT, όταν κλείσω το μηχάνημα και το ξεκινήσω από την αρχή, δεν ξεκινάει. :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.