Se7en92 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2015 Αγορασα χθες απο e-shop (stockhouse)την οθονη αλλα εχει πολυ light bleedingεστειλα φωτο σε dell το παραδεχτηκαν αλλα μου ειπαν: την οθόνη τελικά δεν μπορεούμε να την αλλάξουμε με καινούρια, γιατί έχουμε παλιότερη επικοινωνία με το eshop για τη συγκεκριμένη οθόνη, οπότε δεν μπορούμε να τη θεωρήσουμε DOA. Μπορούμε να την αντικαταστήσουμε μόνο με ανακατασευασμένη. Για αντικατάσταση με καινούρια θα πρέπει να μιλήσετε με το eshop. Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση καλέστε μας στην τεχνική υποστήριξη και ζητήστε με.Δε λεω εξυπηρετικοτατοιμιλησα και με e-shop μου ειπαν πως οταν τιην εστειλανδεν ειχε προβλημα κ οτι θα ερθουν αυριο να την παρουνκ αν οι τεχνικοι βρουν προβλημα μα μου δωσουν τα χρηματα πισωΣας εχει συμβει? παντως στην περιγραφη δεν ελεγε για light bleedingκ δω μιλαμε για υπερβολικοελπιζω να μου δωσουν πισω τα χρηματα μου...εχω καταγχωθειμε συγχωρειτε για το μεγαλο post Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 21, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 (edited) Την πας πίσω και ζητάς επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό λέγοντας ότι έχει πολύ bleeding, είναι απαράδεκτη και να πάρεις άλλη καινούργια αυτή τη φορά. Αν δεν σου δώσουν χρήματα ή πιστωτικό την τραβάς την ιστορία στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Το ίδιο θα κάνω και εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημα με την ίδια οθόνη. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 21, 2015 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 (edited) ελπιζω να μου δωσουν πισω τα χρηματα μου... εχω καταγχωθει με συγχωρειτε για το μεγαλο post Οι επιστροφές προϊόντων αγορασμένων από το Stock House, γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση την οποία παραδόθηκαν από το κατάστημα. Η Εγγύηση μεταχειρισμένου καθώς και η Κατάσταση μεταχειρισμένου είναι δεδομένα πλήρως ανανεωμένα και έγκυρα. Τα λοιπά χαρακτηριστικά, η εγγύηση, η περιγραφή, οι φωτογραφίες και τα δώρα που παρουσιάζονται αφορούν καινούρια προϊόντα και μπορεί να μην ισχύουν στα προϊόντα που διατίθενται από το Stock House. Δεν χρειάζεται καν αναφέρεις τον λόγο, δεν σου κάνει την επιστρέφεις. Παίρνεις τα χρήματα πίσω ή πιστωτικό για άλλη αγορά. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2015 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Οκτώβριος 21, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 με ποιο μαγαζι εχεις προβλημα αν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 21, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 (edited) με ποιο μαγαζι εχεις προβλημα αν επιτρεπεται?Δεν έχω πρόβλημα με το κατλαστημα . Τουλάχιστον ακόμη. Αύριο θα την επιστρέψω. Με το ίδιο κίτρινο κατάστημα. Αλλά δεν είναι θέμα καταστήματος. Είναι θέμα οθόνης. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Οκτώβριος 22, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2015 a ok αντε να δουμεκ γω σμρ περιμενω να ερθουν να την παρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Οκτώβριος 27, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Την πας πίσω και ζητάς επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό λέγοντας ότι έχει πολύ bleeding, είναι απαράδεκτη και να πάρεις άλλη καινούργια αυτή τη φορά. Αν δεν σου δώσουν χρήματα ή πιστωτικό την τραβάς την ιστορία στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Το ίδιο θα κάνω και εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημα με την ίδια οθόνη.τελικα τι εκανες με την οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 27, 2015 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 τελικα τι εκανες με την οθονη?Την πήγα στο e-shop και περιμένω ενημέρωση. Αν μου πουν μου σου του, την στέλνω στην Dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Οκτώβριος 27, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 εμενα μου εστειλαν σημερα μηνυμακαι γραφει: οτι πιστωθηκε το ποσοτο ποιο μπορειτε να συμψηφησετε σε νεα παραγγελιαδλδ εγω τωρα μπορωή δε μπορω να παρω πισω τα χρηματα?δλδ να μου τα βαλουν στην τραπεζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 27, 2015 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 εμενα μου εστειλαν σημερα μηνυμακαι γραφει: οτι πιστωθηκε το ποσοτο ποιο μπορειτε να συμψηφησετε σε νεα παραγγελιαδλδ εγω τωρα μπορωή δε μπορω να παρω πισω τα χρηματα?δλδ να μου τα βαλουν στην τραπεζα μπορείς, παίρνεις τηλ και το ζητάς. simple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Οκτώβριος 27, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 ωραια!!!φευγει παραγγελια για hp 27 cw!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 27, 2015 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 ωραια!!!φευγει παραγγελια για hp 27 cw!!!!Κάνε τηλ πρώτα και μετά παρεγγελιά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts