Jump to content



Copperfield magic...!


tomhel

Recommended Posts

:laughing: Την πρώτη φορά ψάρωσα, αλλά μετά σκέφτηκα οτι μπορεί να κάνει μόνο ένα κόλπο μέσω ενος powerpoint....:p

Θα το μοιράσω αυριο στη δουλειά να γελάσω....

edit : Δε ποιάνει πάντα?Δε νομίζω....

Link to comment
Share on other sites

αυτα παντα πιανουν , αλλα παντως δε με ενθουσιασε το "κολπο" . πολυ καλυτερο και ψαρωτικο ηταν το cabboblereader που εκανες κατι πραξεις με αριθμους και στον εβρσκε , (ειχε ποσταριστει πριν καμια 20αρια μερες καπου εδω μεσα)

Link to comment
Share on other sites

S P O I L E R

Η απάτη είναι πως αν προσέξεις καλά θα παρατηρήσεις οτι αλλάζουν όλα τα φύλλα.Οπότε όποιο και να είχες διαλέξει στάνταρ δεν θα το βρείς μετά.Συμφωνώ πάντως πως το τρίκ με τα σύμβολα και τις πράξεις ήταν πιο καλό.Αυτό είναι λίγο πατάτα.Απλά στα παίρνει γρήγορα την δεύτερη φορα για να μην προλάβεις να το δείς...

Link to comment
Share on other sites

Δεν γίνεται αυτό ρε παιδιά κατι δεν καταλάβατε.

Σου δείχνει 6 κάρτες διαλέγεις την μία και μετά σου δείχνει 5 άλλες κάρτες και σου λέει ότι αυτη που διαλεξες δεν ειναι μέσα.

Link to comment
Share on other sites

χοντρη εξυπναδα....δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο για να δεις τι μ@##@!@#.παντως παιδια εχω δει παραστασεις τοθ copperfield στην τηλεοραση και ειναι τρομερες...μιλαμε εκεινο που εξαφανισε το αγαλμα της ελευθεριας η που περασε μεσα απο το σινικο τειχος ηταν πολυ αληθοφανεις......αν οχι αληθινο...call mulder and scully on the double

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.