ΝTG Σεπτέμβριος 14, 2006 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 οταν ειδα το τιτλο του thread δεν φανταστηκα οτι με το "εικονες του κοσμου μας" θα εννοουσατε τετοιες εικονες!!!!!! Μπραβο αστρο....αυτο και αν θα πει καλυψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 14, 2006 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:40] http://dtw.ru/ru/section/space.htmlΜου δουλεύει μια χαρά (αν εξαιρέσεις τις διαφημίσεις με τα ξέκολλα από κάτω) Μηπος θα επρεπε να πουμε οτι η σελιδα ειναι για ατομα ανω των 18 ετων??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 14, 2006 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2006 ποιος ο λογος??στα 15 τα πιτσιρικια το εχουνε κανει,ενας βυζος σε κοινη θεα θα τα πονηρεψει??εχουμε 2006 οχι 1980... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2006 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 02:01] ποιος ο λογος??στα 15 τα πιτσιρικια το εχουνε κανει,ενας βυζος σε κοινη θεα θα τα πονηρεψει??εχουμε 2006 οχι 1980... δεν ξερω εαν βλεπουμε διαφορετικη σελιδα αλλα μαλλον δεν μιλαμε για εναν απλο βυζο...... ανω των 18 πλιζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Σεπτέμβριος 15, 2006 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:40] http://dtw.ru/ru/section/space.html Μου δουλεύει μια χαρά (αν εξαιρέσεις τις διαφημίσεις με τα ξέκολλα από κάτω) :o εννοούσα αυτό Αρχική απάντηση από astrolabos Ένα link που έπεσε στα χέρια μου και με έκανε να σκεφτώ πραγμάτικά τι κάνω μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου... Εικόνες του κόσμου μας Προσοχή, μέσα έχει πολλές φωτό, και με 56αρα θα κάνουν πραγματικά πολύ ώρα να κατέβουν αλλά αξίζει το κόπο Αν και λειτουργούν τα επί μέρους link με τις εικόνες, δεν λειτουργεί το κεντρικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Σεπτέμβριος 15, 2006 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG οταν ειδα το τιτλο του thread δεν φανταστηκα οτι με το "εικονες του κοσμου μας" θα εννοουσατε τετοιες εικονες!!!!!! Μπραβο αστρο....αυτο και αν θα πει καλυψη... :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 17, 2006 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Έχω ανεβάσει ένα rar με μερικά wallpapers σε 1280*1024, με υπερκαινοφανείς (supernova). Όποιος το θέλει, ας κάνει κλικ έδεπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.