astrolabos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2005 Ένα link που έπεσε στα χέρια μου και με έκανε να σκεφτώ πραγμάτικά τι κάνω μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου... Εικόνες του κόσμου μας Προσοχή, μέσα έχει πολλές φωτό, και με 56αρα θα κάνουν πραγματικά πολύ ώρα να κατέβουν αλλά αξίζει το κόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάρτιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Πραγματικα οι εικονες ειναι φανταστικες!!!! :nada: Και αξιζει να περιμενεις να τις δεις ολες!! Μπραβο αστρολαβε πολυ ωραιο λινκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maglaras Μάρτιος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Φοβερή συλλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Πραγματικα ωραιες εικονες αλλα μου πονεσε το χερι απο το πολυ scroll down Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 τρομερος astrolabe αξιζαν τα 47, κατι mega bytes θεικες εικονες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Τις έβαλα να κατεβαίνουν στο flashget και τις είδα τώρα. Ζαλίστηκα! Απίστευτες φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Εκπληκτικες φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Πολυ εξυπνο να βαλει ολες τις φωτο σε μια σελιδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Συνφωνώ απολύτως .Πάντως ο εκτυπωτής θα δουλέψει παλι υπερωρίες. Πάλι καλά που πήρα 200 μλ μελάνια αυτή τη φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Κορυφή είναι όσες έχω δει μέχρι τώρα (αυτή η isdn όσο πάει πιο αργή μου φαίνεται....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές, ας μην ξεχνάμε ότι είναι τραβηγμένες από πολύ καλούς φωτογράφους που διαλέγει το national geographic και τους παρέχει τα πάντα από πλευράς εξοπλισμού, ταξιδιών προκειμένου να βγάλουν ανενόχλητοι αυτές τις φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Μάρτιος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Καταπληκτικη συλλογη ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Μάρτιος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Πολυ καλες...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάρτιος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Ρε παιδιά, κάτι άκουσα για 47MB. Μη μου λέτε τέτοια. Πώς θα κατέβουν με το modem αυτές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Μάρτιος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 μολις φορτωθηκαν στο flashaki απο το υπ.κεντρο της σχολης...γιατι απο το σπιτι δεν παλευοταν. Παντως ειναι φοβερες.Πλανετμαν,θα σου παρει κανα 2-3ωρο.βαλτον το βραδακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Το καλύτερο είναι με download manager.Μισή ώρα σήμερα μία αύριο...Πάντως είναι απίστευτες.Μόλις ξαναπάω σχολή θα βάλω να κατέβει όλο το national geographic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Εγώ το έβαλα στο flashget και την κατεβάζει κάθε μία ξεχωριστά και γρήγορα οπότε είμαι μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Μάρτιος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 πολυ καλες και εντυπωσιακες φωτογραφιες αλλα μολις ανοιξα ολοκληρη τη σελιδα ειδαστον τασκ μανατζερ οτι εχει ανεβει το memory utilisation στο 1.6giga!!!ειναι πανω απο 600 jpg αρχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Απλά τέλειες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Μάρτιος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 καταπληκτικές. εύγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.